Edinilen bilgilere göre, bugün saat: 20.00 sularında 21 yaşındaki Ahmet Gürbüz Atatürk Mahallesi Eker Sokak’ta bulunan apartta sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle kendini asarak intihar etti. Üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen Gürbüz’ü asılı halde bulan arkadaşları 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

Uşak Intihar (2)-2

13 bin 500 lirayı aşan chip-para kazanma fırsatı: Son günler! 13 bin 500 lirayı aşan chip-para kazanma fırsatı: Son günler!

Olay yerine gelen sağlık ekipleri gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından gencin cenazesi otopsi yapılmak üzere Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Uşak Intihar-3

Uşak intihar hızı sıralamasında 2. sırada 

2022 yılına ait istatistikler, her 100 bin kişi başına düşen intihar sayısının, yani kaba intihar hızı göstergesinin en yüksek olduğu ilin Tunceli olduğunu gösteriyor. Tunceli’yi sıralamada Uşak, Iğdır, Kırşehir, Karaman ve Muğla takip ediyor. Bu hızın en düşük kaydedildiği iller ise Gümüşhane ile başlıyor. Gümüşhane’yi Bayburt, Giresun, Şanlıurfa ve İstanbul takip ediyor. 
Buna karşın intihar sayısının en çok olduğu iller sırasıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa.

Muhabir: Ece Yıldırım