TBMM AK Parti Grup Başkan Vekili Gül yarın Uşak’ta TBMM AK Parti Grup Başkan Vekili Gül yarın Uşak’ta

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Yönetimler seçiminde Uşak’ta kadınlar, siyasi partiler yerine mahalle muhtarlıklarını tercih ediyor. Şu ana kadar Uşak merkez Durak ve Cumhuriyet mahalleri olmak üzere sadece 2 mahallede kadın var.

Doğa Koleji, İstanbul Emniyetgücü, Ardeşen GSK, Kastamonu Belediye SK, Uşakspor, Polatlı Belediye SK, Eskişehir Koleji, Mardin Büyükşehir Belediye SK, Konyaaltı Belediye SK, İstanbul Maltepe SK, Gaziantep Nurdağı ve Tekirdağ Ces SK gibi takımlarda hentbol oynayan ve sırtına defalarca Hentbol Milli takım formasını geçiren Mesude İncefe Kurtuluş Mahallesi Muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Uşak’ın sevilen avukatlarından merhum Ümit inceefe’nin gelini ve bankacı Şahin inceefe’nin eşi olan bir çocuk annesi Mesude İnceefe, “Kurtuluş Mahallesi' nin her bir bireyinin sorunları ile ilgilenmek ve çözüm üretmek, mahallemizin daha sosyal ve yaşanabilir sürecine katkı sağlamak, şehrin tam merkezinde yer alan metropol ve gözbebeği mahallemizi daha iyi ve güzel günlere taşımak, genç bir aday olarak, güçlü ve dürüst ekibimle sizlere hizmet etmek için Kurtuluş Mahallesi muhtar adayıyım” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Muhabir: SALİH KILINÇ