Gratis'te yüzde 80 indirim yarın başlıyor Gratis'te yüzde 80 indirim yarın başlıyor

Kişisel bakım ve kozmetik marketi zinciri Gratis'in 1 gün sürecek indirimi Uşak'ta sabah saatlerinde ilginç görüntülere sahne oldu.

Gratis Indirimi Uşak'ta (2)

15. yıla özel düzenlenen Gratis’in mağazalarda geçerli, 250 TL üzeri  alışverişlerde yüzde 80 indirim kampanyası büyük ilgi gördü. Gratis’in kendi markalarında geçerli olacak indiriminden faydalanmak için öncelikle herhangi bir markadan 250 TL’lik bir ürün almak gerekiyor. Yüzde 80 indirim sadece gratis kendi markalarındaki ürünlerde geçerli oluyor.

Gratis Indirimi (1)-1Uşak'taki Gratis'in İsmetpaşa Caddesi, Durak Mahallesi'nde bulunan şubesinde mağazanın açılmasıyla birlikte yoğunluk yaşandı. Sabahın erken saatlerinde indirimden yararlanmak isteyen vatandaşlar, mağazayı talan etti. Yanında poşet getiren vatandaşlar, sepet kalmadığı için aldıklarını kasaya götürene kadar poşetlere doldurdu. Uşak'ta Gratis mağazalarında 1 gün sürecek indirimde raflar boş kaldı.

Gratis Indirimi Uşak'ta (1)Uşak'taki Gratis mağazasında makyaj malzemelerinden parfümlere, saç bakım ürünlerinden cilt bakım ürünlerine temizlik malzemelerinden plaj ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Müşteriler, bu ürünleri yüzde 80 indirimle satın alabilmek için metrelerce oluşan kasa kuyruğunu beklemeyi göze aldı.  Gratis'in indirim kampanyası tüm hızıyla devam ediyor ve bugün gün boyu sürecek.

Muhabir: Ece Yıldırım