Yanlış botoks ölüme kadar götürüyor! Yanlış botoks ölüme kadar götürüyor!

Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 23 Ocak 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı. Uşak Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Mezarlıklar Müdürlüğü, bu önemli bilgilendirmeyi web sitesi aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen kamu kurumu, hayatını kaybeden vatandaşların isimlerini aşağıda sıraladı:

  • Mustafa Yıldırım

Mustafa Yıldırım vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Sivaslı Azizler Köyünde defnedildi.

  • Halil Tilki

Sabri Tilki'nin Babası, Halil Tilki vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Uşak Aşağıkaracahisar Köyünden defnedildi.

  • Ramazan Kara

Yıldız Akgöz'ün Babası, Ramazan Kara vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Uşak Sivaslı İlçesinde defnedildi.

  • Iraz Kaplan

Mehmet Kaplan'ın Eşi, Uğur, Onur, Ufuk Kaplan'ın Anneleri, Iraz Kaplan vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Zümrüt Camiinden alınarak Şekerevleri Mezarlığına defnedildi.

  • Gürbüz Yüksel

Abdulsamet Yüksel'in Babası, Gürbüz Yüksel vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Eşme Ahmet Kasabasında defnedildi.

  • Rabia Çelik 

Aycan Çelik'in Annesi, Rabia Çelik vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Akarca Camii'nden alınarak Asri Mezarlığına defnedildi.

Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Muhabir: Seher ZEYBEK