Uşak  Mezarlıklar Müdürlüğü, 21 Haziran 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı. Uşak Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren  Mezarlıklar Müdürlüğü, bu önemli bilgilendirmeyi web sitesi aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen kamu kurumu, hayatını kaybeden vatandaşların isimlerini aşağıda sıraladı:

Bilgi İşlem Dairesi Başkanı İbrahim Kolcu Kimdir? Bilgi İşlem Dairesi Başkanı İbrahim Kolcu Kimdir?
  • İsmail Kahraman

Muhammed Talha Kahraman'ın Babası, İsmail Kahraman vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Şehitler Camiiden alınarak Şehitler-1 Mezarlığında defnedildi. 

  • Enisa Ölmez

Emra Ölmez'in Annesi, Enisa Ölmez vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Karaağaç Camiiden alınarak Ürünköy Köyünde defnedildi. 

  • Fatma Biçer

Yalçın Biçer'in Annesi, Fatma Biçer vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Sivaslı/Akarca Köyünde defnedildi.

  • Günsel Yıldız

Rafiye Tuğyan'ın Annesi, Günsel Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Ulubey/Köseler Köyünde defnedildi.

  • Türkan Torlak 

Merhum Şermi Torlak'ın Eşi, İsmail, Serkan Torlak, Sinem Torlak Börekçioğlu'nun Anneleri, Ateş Börekçioğlu'nun Kayınvalidesi, Merhum Metin Kül, Mehmet Kül, Armağan Nacaklı ve Fatma Akarca'nın Kardeşleri, Türkan Torlak vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Yücetepe Camiiden alınarak Şehitler-2 Mezarlığında defnedildi.

Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kaynak: Bülten