2 Şubat Cuma günü itibaren Türkiye genelinde 2 sinema filmi vizyona girdi. Uşak Cinetime Özdilek'te bugünden itibaeren gösterilecek filmler ise, Efsane ve Aşk Mevsimi. Fimlerin konusu, kadrosu ve seans bilgileri:

  • Efsane

Efsane-1

Film Türü: Komedi

Süre: 105 dakika 

Oyuncular: Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt, Cemile Canyurt, Serdar Gökhan, Şinasi Yurtsever, Ayhan Taş, Sadi Celil Cengiz, Elif Ongan, Devrim Saltoğlu, Burcu Gönder, Tuana Tezsay, Ferhan Vural, Rojhat Özsoy

Filmin konusu: Çorum’da yaşayan Sadık ve ailesi binlerce yıllık aile geleneği olarak yoğurtçuluk yapmakta, yoğurtlarının lezzeti ve şifasıyla bilinmektedirler. Bu efsane yoğurdun sırrı ise ailenin en büyüğü olan Dede tarafından saklanmakta ve yoğurtları o yapmaktadır. Ancak bir yaz günü dedenin evinin çatısına kar yağması her şeyi değiştirecektir… Efsaneye göre sırra sahip olanın çatısına yaz günü kar yağarsa o sır başkasına aktarılmalı, aileden başka birine el verilmelidir. Eğer verilmezse, ailenin başına büyük felaketler gelecek ve helak olacaklardır. Bir an önce el verilmesi için Yoğurtçuoğlu ailesinin tüm fertleri bir araya gelmelidir. Buna Sadık’ın İstanbul’da yaşayan ve ailesiyle görüşmeyen ikiz kardeşi Özgür’de dahildir. İkiz kardeşler Sadık ve Özgür binlerce yıldır nesilden nesile aktarılan efsane yoğurdun sırrını Dede’lerinden alabilmek için amansız bir mücadeleye girişeceklerdir. Yapımı Aytaç Medya'ya ait olan komedi türündeki "Efsane" filminin başrolünde Ahmet Kural ve Cengiz Bozkurt yer alıyor. 

2 Şubat Cuma

Salon 7 - Türkçe

3 Şubat Cumartesi & 4 Şubat Pazar

Salon 7 - Türkçe

  • Aşk Mevsimi 

Aşk Mevsimi

Film Türü: Dram, Romantik

Süre: 125 dakika

Oyuncular: 

Dilan Çiçek Deniz, Cem Yiğit Üzümoğlu, Duygu Sarışın, Fırat Tanış, Hakan Bilgin, Ertugrul Postoğlu, Lila Gürmen, Mert Asutay, Çiçek Dilligil, Murat Karasu, Perihan Savaş.

Filmin Konusu: Yönetmen koltuğunda Murat Şeker’in oturduğu ‘Aşk Mevsimi’, gençlik yıllarındaki tutkulu aşkların zaman geçtikçe nasıl şekillendiğini gözler önüne seriliyor. Aşk ve mutluluğun çelişkili yanlarının anlatıldığı filmin başrolünü Dilan Çiçek Deniz, Cem Yiğit Üzümoğlu, Duygu Sarışın paylaşıyor. Filmin senaryosunu ise Ali Tanrıverdi ile Murat Şeker birlikte kaleme alıyor.

İkinci el araç alışverişinde yeni dönem başlıyor İkinci el araç alışverişinde yeni dönem başlıyor

2 Şubat Cuma & 3 Şubat Cumartesi & 4 Şubat Pazar

Salon 3 - Türkçe

(ECE YILDIRIM / HABER)

Kaynak: Bülten