Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre, çocukların keyifle vakit geçireceği, modern ve hijyenik bir park ortamı oluşturmak amacıyla çalışmalar hızla ilerliyor.

Uşak'ta tarım ve hayvancılık faaliyetlerine denetim Uşak'ta tarım ve hayvancılık faaliyetlerine denetim

Monteli çocuk oyun alanları sökülerek, park zeminindeki eski kum temizlendi. Yerine yeni kum eklenerek düzleme çalışmaları tamamlandı. Parkın zemini, cam kırıklarından arındırılarak daha hijyenik ve güvenli hale getirildi. Yapılan çalışmalar sonucunda, park zemini modern ve dayanıklı bir malzeme olan kauçuk zeminle kaplanacak. Düzlenen kum zeminin üzerine beton dökülecek ve ardından kauçuk döşeme işlemi gerçekleştirilecek.

Parkın çevresinde yürüyüş yolları oluşturulacak. Vatandaşların rahatça oturup dinlenebilmeleri için çatılı piknik masaları ve banklar da parka ekleniyor. Onarımlar Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle gerçekleştiriliyor. Hava muhalefetine rağmen en kısa sürede çalışmaların tamamlanması planlanıyor. Şirinler Parkı'nın, yenilenen yüzüyle çocuklar ve aileler için keyifli bir buluşma noktası haline gelmesi bekleniyor.

Muhabir: Seher ZEYBEK