Aydın-Denizli Otoyolu hizmete açıldı Aydın-Denizli Otoyolu hizmete açıldı

Osmangazi elektrik dağıtım AŞ, yürüttüğü sosyal sorumluluk projesiyle 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü kapsamında kurum ve kuruluşlara içerisinde kedi, köpek maması, rozet ve bir mektup bulunan kargolar yolladı.

Osmangazi elektrik dağıtım AŞ, Can Dostlar Projesi kapsamında sokak hayvanlarına yardım ediyor. OEDAŞ’ın sahada çalışan personellerinin sokak hayvanlarını beslemesiyle temelleri atılan projede, 200 farklı noktaya yerleştirilen mama kaplarında toplamda 2 ton mama yerleştirildi.

Zamanla bu proje, sokak hayvanlarının beslenme ve tedavi gibi temel ihtiyaçlarını karşılayan büyük bir iyilik hareketine dönüştü. 2021 yolunda başlatılan proje kapsamında, 4 milyon insana hayvan sevgisi anlatıldı. HAYTAP ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilen projeyle 10 tonu aşkın mama dağıtımı gerçekleşti.

ODEAŞ, proje kapsamında Best Business Awards’ta “Kurumsal Sosyal Sorumluluk” kategorisinde en iyi işletme ödülü ve Stevie İnternational Business Awards’ta “Avrupa’da ayılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı” kategorisinde altın ödül sahibi oldu.

Gönderilen mektupta ise, “Sokaklarda yaşayan can dostlarımız, her gün hayatta kalmak için mücadele ediyor. Bir kap mama, bir yudum su, güvenli bir barınma alanı onlar için hayati önem taşıyor. OEDAŞ olarak Can Dostlar sosyal sorumluluk projesi ile sokak hayvanlarının beslenme barınma kısırlaştırma ve tedavi ihtiyaçlarını karşılıyor, bu kapsamda yerel yönetimlerimiz ile de işbirliği içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla hazırladığımız bu mama paketini sokaklardaki can dostlarımız ile paylaşıp, onların hayatına dokunmanızdan ve çevrenizde bir farkındalık yaratmanızdan mutluluk duyarız. Sevgiyle kalın.” İfadelerine yer verildi.

Muhabir: Ece Yıldırım