Uşak’ta otomobilin park halindeki tırın dorsesine çarpması sonucu hayatını kaybeden kişinin kimliği belli oldu. Uşak'ta gece yarısı sürücünün Ünalan Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde seyir halinde direksiyon hakimeyetini kaybetmesi sonucu yol üzerinde park halinde olan 64 ACL 451 plakalı tırın dorsesine arkadan çarptı.

Uşak'ta Kaza Oldu

Uşak otogarının önündeki üst geçidin Ankara'dan izmir istikametine giden yolunda meydana gelen trafik kazasında 1 otomobil tıra çarptı. 64 ABP 665 plakalı otomobil, park halinde bulunan 64 ACL 451 plakalı tırın dorsesine arkadan çarptı. 

Uşak Kaza (6)

64 ABP 665 plakalı otomobilin E.K. (29) yönetiminde olduğu ve yolcu koltuğunda ise hayatını kaybeden 40 yaşındaki Gökhan Yeter'in olduğu öğrenildi.

Gökhan Yeter

Kazanın etkisiyle otomobilde ağır hasar meydana gelirken, olay yerine gelen ekipler tarafından Gökhan Yeter'in hayatını kaybettiği tespit edildi. Sürücü E.K. (29) ise yaralı olarak Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Uşak Kaza (7)

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından, Yeter’in cenazesi Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, sürücü E.K'nın hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı

 

Muhabir: Ece Yıldırım