LÖSEV'den sahtekârlık uyarısı geldi.  Kapı Kapı Dolaşıp Para istiyorlar LÖSEV'den sahtekârlık uyarısı geldi. Kapı Kapı Dolaşıp Para istiyorlar

Uşak Sivaslı Kaymakamı Ayşegül Efe’nin Erice köyü ziyareti renkli görüntülere sahne oldu. Köy kadınları genç kaymakamı geleneksel giysiler içerisinde karşıladı.

Ayşegül Efe-2

Sivaslı Kaymakamı Ayşegül Efe, ilçesindeki köyleri tek tek gezerek köylülerin sorunlarını dinliyor, onlarla yiyip içip sohbet ediyor ve dertleşiyor. Genç kaymakam samimi ve sıcak tavırlarıyla köylülerin de takdirini kazanıyor.

Sivaslı Ziyaret-1

Ancak Kaymakam Ayşegül Efe’yi bu kez ziyaret ettiği köyde bir sürpriz bekliyordu. Köy Muhtarı Hüseyin Ercan’ın talimatıyla eski geleneklerin devam ettiği nadir köylerden olan Erice köyünde kaymakam yerel kıyafetler ve oyunlar ile karşılandı.

Kaymakam Ayşegül Efe

Meşhur Erice Köyü Salatalık toplayan çiftçileri ziyaret eden Kaymakam Hanım daha sonra Erice Köylüler ile okul bahçesinde yemek yedi. Genç Kaymakam yediden yetmi yediye geleneksel kıyafetlerle kendisini karşılayan köy kadınlarını kırmadı ve hepsi ile tek tek fotoğraf çektirerek gönüllerini kazandı.

Muhabir: Salih Kılınç