Kurtuluş Mahallesi 1 Eylül Caddesi üzerinde eski UZEM dershanesinin bulunduğu bina, Uşak Belediyesi tarafından kiralanarak yeniden düzenlendi.

Uşak'ta tarım ve hayvancılık faaliyetlerine denetim Uşak'ta tarım ve hayvancılık faaliyetlerine denetim

Toplam 800 metrekarelik bir alana sahip 2 kat ve 18 bağımsız odadan oluşan Genç Kuşak Akademi’de öğrencilere alanında uzman eğitimciler eşlik edecek. Burada öğrenciler isterlerse tek başına isterlerse gruplar halinde ders çalışabilecek. Akademi de bir de geniş kapsamlı bir kütüphane yer alıyor.

Adsız Tasarım (23)-2

Ders çalışmaktan yorulan öğrenciler akdemi bünyesinde bulunan sanat ve teknoloji atölyelerinde güzel sanatlarla uğraşıp bilimsel etkinlerde bulunabilecek.

Uşak Belediyesi Genç Kuşak Bünyesinde hizmet verecek olan Genç Kuşak Akademi’nin tüm inşaat ve temizlik işleri tamamlandı. Belediye yetkililerinden alınan bilgilere göre; en kısa zamanda açılması için son hazırlıklar sürüyor.

Genç Kuşak Akademi Merkezi’nin dar gelirli ailelerin kıymetli evlatlarına ücretsiz hizmet vereceğini sosyal medya sayfasından paylaşan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, buradan hizmet alacak gençlere şöyle seslendi:

Adsız Tasarım (24)-2

Sevgili gençler, Genç Kuşak Akademi çok yakında hizmetinizde

Kütüphane, kafeterya, ders çalışma alanları, etüt, teknoloji, rehberlik ve etkinlik odaları gibi olanakların bulunacağı merkezimizde uzman eğitimciler eşliğinde rahat ve destekleyici bir ortamda sınavlara hazırlanabileceksiniz.”

Adsız Tasarım (22)-2

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK