Uşak Cinetime Özdilek'te hafta sonu gösterime giren filmler ve seans saatleri belli oldu. İşte, vizyona giren filmler ve gösterim saatleri:

  • Mahşerin Üç Delisi 

Konu: Sosyal Fobi, Şizofreni ve Çoklu Kişilik tedavisi gören üç hasta hastane nakli sırasında üç suçlu ile karıştırılır ve bir suç örgütü tarafından kaçırılır. Özgür olmak ve hayatta kalmak için yeni görevi kabul ederek kimliklerini gizlerler ve aksiyon dolu bir maceraya atılırlar.

Film Türü Aksiyon, Komedi

Süre 90 dakika

Seanslar: 

24 Ağustos Cumartesi & 25 Ağustos Pazar

Salon 4 - Türkçe

  • Gözlerini Kırp 

Konu: Frida, gözlerini hayırsever teknoloji patronu Slater King'e dikmiş olan Los Angeles'lı genç ve zeki bir garsondur. Slater'ı etkilemenin yolunu arayan Frida, sonunda onun yakın çevresine girmeyi başarır ve Slater'ın özel adasında düzenlediği bir buluşmaya katılır. Frida sonunda istediği. hayata kavuşmaya hazırdır. Ancak pastrol ortama, insanların zerafetine rağmen Frida, adanın göründüğünden korkunç olduğunu hisseder.

Gerilim sevenler, Gözlerini Kırp filmi için hemen biletinizi alın!

Film Türü Gerilim, Gizem

Süre 102 dakika

Seanslar: 

24 Ağustos Cumartesi & 25 Ağustos Pazar

Salon 3 - Türkçe Altyazılı

  • Ruhların Kaçışı filminin detayları

Konu: Japon animasyon üstadı Hayao Miyazaki’nin en değerli yapıtlarından biri. Film, küçük Chihiro ve ailesinin yeni bir kasabaya taşınmalarıyla açılır. Yolculuk esnasında yolda gördükleri bir tünele dikkat eden aile, tünelin içerisinden geçtiklerinde karşılaştıkları fantastik dünyanın içerisinde büyülenirler. Ancak bu kasabada yolunda gitmeyen bir şeyler vardır, bu büyü kısa bir zaman sonra bozulacaktır. Ailesini kaybeden küçük Chihiro, babasını kurtarmak için korku dolu bir maceraya atılacaktır.

Film Türü Animasyon

Süre 125 dakika

Seanslar: 

24 Ağustos Cumartesi & 25 Ağustos Pazar

Salon 5 - Türkçe Altyazılı

  • The Crow: Ölümsüz 

Konu: Genç aşıklar Eric ve Shelly, vahşi bir cinayete kurban gider. Gerçek aşkını kurtarmak için kendini feda etme şansı verildiğinde Eric, yanlışları düzeltmek için yaşayanlar ve ölülerin dünyaları arasında gidip geleceği kanlı bir intikam yolculuğuna çıkar.

Film Türü Aksiyon, Fantastik, Suç

Sıla bebek olayında yeni detaylar ortaya çıktı Sıla bebek olayında yeni detaylar ortaya çıktı

Süre 111 dakika

Seanslar: 

24 Ağustos Cumartesi & 25 Ağustos Pazar

Salon 6 - Türkçe Dublaj

Salon 6 - Türkçe Altyazılı

  • Tilki ve Tavşan: Orman Macerası 

Konu: Kunduz, iki farenin de yardımıyla nehrin akışını engeller, su yükselir ve çok geçmeden dev bir göl oluşur. Kunduz kendisiyle çok gurur duysa da onun başarısına hayran kalacak kimse olmaması onu hayal kırıklığına uğratır. Ormanın başka bir yerinde Tilki ve Tavşan'ın düzenlediği partiden dönen Baykuş, su akıntısını keşfettiğinde korkuya kapılarak ormana kaçar. Ertesi gün Baykuş’un kaybolduğunu fark eden Tilki ve Tavşan, arkadaşlarıyla birlikte onu bulmak için yola koyulurlar. Onlar Baykuş'u aramaya devam ederken su yükselmeye devam eder ve büyük bir tehdit oluşturur. Grup bir yandan Baykuş’u ararken bir yandan da ormanı tehlikeden kurtarmaya çalışır.

Film Türü Animasyon

Süre 71 dakika

Seanslar: 

24 Ağustos Cumartesi & 25 Ağustos Pazar

Salon 4 - Türkçe Dublaj

Muhabir: Ece Yıldırım