Uşak Cinetime Özdilek'te hafta sonu gösterime giren filmler ve seans saatleri belli oldu. İşte, vizyona giren filmler ve gösterim saatleri:

  • Borderlands

Filmin konusu: 2009'da Gearbox stüdyosu tarafından geliştirilip piyasaya sürülen video oyunundan uyarlanan bir filmdir. Borderlands'in hikayesi, kötü şöhretli kaçak Lilith'in Pandora adlı gezegene geri dönüşüyle başlar. Lilith'e, tehditkar bir görev verilir. Eski paralı asker Roland, patlayıcı uzmanı Tiny Tina, koruyucu Krieg, çılgın bilim insanı Tannis ve esprili robot Claptrap gibi diğer suçlularla bir araya gelerek güçlü bir ittifak ve derin bir dostluk oluştururlar. Görevleri; güçlü bir adam olan Atlas'ın kayıp kızını bulmak ve korumaktır. Ancak, her şey bekledikleri gibi ilerlemeyebilir çünkü kız, evrenin kaderini değiştirebilecek büyük bir güce sahiptir.

Film Türü: Aksiyon, Macera, Komedi

Süre: 102 dakika

Seanslar: 

17 Ağustos Cumartesi & 18 Ağustos Pazar

Salon 6 - Türkçe Dublaj

Salon 6 - Türkçe Altyazılı

  • Kaptan Pengu ve Arkadaşları 4: Buzuldaki Sır 

Filmin konusu: Tili, Okyanus Melekleri Ormanı’nın genel müdürü olarak ormanı bir tatil köyüne dönüştürmüş ve turistleri çekmeyi başarmıştır. Ancak, buzda meydana gelen bir çatlak yüzünden penguenlerin evleri zarar görür ve orman halkı arasında tartışmalar başlar. Kaptan Pengu ve arkadaşları durumu anlamak için kuzeye gelirler fakat geldiklerinde Tili yoktur. Bütün gruplardan dışlanan Tili bu sırada yeryüzündeki kimsenin varlığından haberi olmadığı gizemli biriyle tanışmıştır. Bu ikili, birbirlerinden çok şey öğrenecek ve penguenler şehriyle, ormanı yeniden kurmak için uzun bir yolculuğa çıkacaklardır.

Film Türü: Animasyon

Süre: 74 dakika

Seanslar: 

17 Ağustos Cumartesi & 18 Ağustos Pazar

Salon 7 - Türkçe

  • Yarışçılar: Büyük Hesaplaşma

Filmin konusu: Her yıl düzenlenen Koşan Adam yarışmasının öncesinde oyuncuların, sahibini dünyanın mutlak hükümdarı yapan efsanevi 'Süper Kemer'i elde etmek için bir dizi mücadeleden geçmesini konu alıyor.

Her yıl düzenlenen 'Koşan Adam' yarışmasında internet yayıncısı Pangpang oyuncularla röportaj yapıyor ve onlara, kullanıcısını dünyanın mutlak hükümdarı haline getirebilecek efsanevi 'Süper Kemer'i anlatıyor! Yarışçılardan Zürafa Lonky, Süper Kemer’i almak için sabah erkenden gizlice dışarı çıkar, ancak diğerlerinin de aynı fikirde olduğunu görünce şok olur. Yarışçılar Pangpang'ın zorluklarıyla mücadele ederken bencil davranmaları ve açgözlülükleri arkadaşlıklarının çatlamasına neden olur ki bu da Pangpang'ın şovu için büyük bir malzeme olur.

Film Türü: Macera, Animasyon, Komedi

Süre: 75 dakika

Seanslar: 

17 Ağustos Cumartesi & 18 Ağustos Pazar

Salon 4 - Türkçe Dublaj

  • Alien: Romulus 

Filmin konusu: Film, bir grup genç uzay sömürgecisinin, terk edilmiş bir uzay istasyonunun derin uçlarını temizlerken dünyanın en korkutucu yaşam formu ile karşılaşması sonucu yaşadıkları korku dolu olayları anlatıyor.

“ALIEN: ROMULUS filmi, ışığa duyarlı epilepsiye veya diğer ışık duyarlılıklarına sahip olan kişileri etkileyebilecek, sürekli yanıp sönen ışıkları olan çeşitli sahneler/sekanslar içermektedir.”

Film Türü: Gerilim, Korku, Bilim Kurgu

Süre: 119 dakika

Seanslar: 

17 Ağustos Cumartesi & 18 Ağustos Pazar

Salon 5 - Türkçe Dublaj

Salon 5 - Türkçe Altyazılı

  • Son Bir Tatil 

Filmin konusu: Boşanacakları haberini kızları Sude'ye söylemek için doğru anı yaratmaya çalışan ve bunun için ailece bir tatil organize eden İhsan ve Selma'nın başından geçenleri konu ediniyor.

Film Türü Komedi

Süre 124 dakika

Seanslar: 

17 Ağustos Cumartesi & 18 Ağustos Pazar

Salon 4 - Türkçe

Yanlış botoks ölüme kadar götürüyor! Yanlış botoks ölüme kadar götürüyor!

  • Asansör Oyunu

Filmin konusu: Kaybolan kız kardeşini bulmaya çalışan bir gencin hikayesini konu ediniyor. Kaybolan kız kardeşinin peşine düşen Ryan, kardeşinin kaybolduğu gece oyuncuların çevrimiçi olarak bulunabilecek bir dizi kuralı kullanarak başka bir boyuta seyahat etmeye çalıştıkları bir asansörde gerçekleştirilen oyuna katıldığını öğrenir. Bir dizi uyarıyı görmezden gelen Ryan, kardeşinden bir iz bulma umuduyla oyuna katılmaya karar verir. Ancak çok geçmeden bu uyarıların bir nedeni olduğunu öğrenir.

Film Türü: Korku

Süre: 94 dakika

Seanslar: ​​​​​​​

17 Ağustos Cumartesi & 18 Ağustos Pazar

Salon 3 - Türkçe Dublaj

Muhabir: Ece Yıldırım