Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Başmüfettişi ve başarılı bir ressam olan Ahmet Sula, Uşak Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen bu özel etkinlikte, "İnsana Yolculuk" başlığı altında Uşaklılarla buluştu.

Salonu dolduran uşaklılar, Ahmet Sula'nın insan ve hayata dair deneyimlerini paylaştığı söyleşiyi büyük bir ilgi ve heyecanla takip etti. Uşak İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu ve Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kurnaz'ın da aralarında bulunduğu seçkin konuklar, etkinliği izleyenler arasındaydı.

Ahmet Sula, polis teşkilatındaki kariyerinden ve ressam kimliğinden edindiği birikimleri samimi bir dille paylaşarak, "İnsana Yolculuk" teması altında kişisel gelişim, etkili iletişim, farkındalık, moral ve motivasyon konularına dokundu. Stand-up gösterisi, şiir, müzik ve çeşitli video gösterileriyle zenginleştirdiği sunumu, özellikle  büyük bir ilgiyle karşılandı.

Eşme Belediyespor Uşak 1. Amatör Küme de iddialı Eşme Belediyespor Uşak 1. Amatör Küme de iddialı

Adsız Tasarım (45)

Gece sonunda Uşak İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu ve Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kurnaz, Ahmet Sula'ya teşekkürlerini ileterek, Uşak'tan bir hediye takdim etti.

Muhabir: Seher ZEYBEK