Uşak Belediyesi her yıl Ramazan ayında düzenlediği “Mahallede iftar var” etkinliğinin ilkini Dikilitaş Mahallesinde gerçekleştirdi. Uşak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; “Dikilitaşlı hemşerilerimizle birlikte gelenekselleşen iftar soframızda bir araya gelerek, nice güzellikleri içerisinde barındıran Ramazan ayımızın iyiliğini ve bereketini paylaştık” denildi.

Bldiftar (2)

Dikilitaş Camii önünden başlayarak yüzlerce metre ileriye ulaşan ve binlerce kişinin katıldığı iftar etkinliği dualarla başladı. Daha sonra: yüz boyama palyaço, Hacivat Karagöz, orta oyunu, Aşuk - Maşuk oyunu ve Kent Orkestrası tarafından sunulan tasavvuf müziği ve semazen gösterileri katılımcılara sunuldu.

Uşak Çarşamba pazarından 1000 TL’ye neler alınır? Uşak Çarşamba pazarından 1000 TL’ye neler alınır?

Bldiftar (4)

Etkinlikte konuşan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın; "Kıymetli Dikilitaşlı hemşerilerim! Geleneksel iftar programlarımızın ilkini Dikilitaş Mahallemizde gerçekleştiriyoruz. Allah'ın izniyle hizmetin ve ilginin en iyisini her zaman Dikilitaş'a getirmek konusunda bir kez daha söz veriyorum. Ramazan Ayının tüm güzelliklerini sizlerle birlikte yaşamayı arzu ediyor, duanızı ve desteğinizi bekliyorum" dedi.

Bldiftar (3)

İftar etkinliğine katılan AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş, Fahrettin Tuğrul ve AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar’da birer selamlama konuşması yaptılar.

Bldiftar (5)

Bldiftar (6)

Muhabir: SALİH KILINÇ