Uşak Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı zabıta ekipleri, motosikletli sürücülerin girişinin yasak olduğu İsmetpaşa Caddesinde denetim gerçekleştirerek kurallara uymayan sürücülere cezai işlemlerde bulundu.

Zabıta (1)-1

Uşak Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın güvenli ve huzurlu ulaşım imkanlarından faydalanması amacıyla ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen denetimler rutin olarak devam ediyor.

Zabıta (2)

Önceliklerinin vatandaşların şehrin her köşesinde gönül rahatlığıyla vakit geçirmelerini sağlamak olduğunu dile getiren belediye yetkilileri, yeşil alanlar, bisiklet yolları ve yürüyüş yollarında kullanımı yasak olan motosikletler için denetimlere devam ediyor. Yayalar için kaza riski de oluşturduğu belirtilen kural tanımaz motosiklet sürücülerine dur demek için denetimleri hızlandıracaklarını da belirttiler.

Zabıta (3)

Denetimlerden Uşaklılar da memnun kaldı

Uşak Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı zabıta ekipleri tarafından yapılan yayalara açık caddelerde seyir eden motosikletli denetiminden Uşaklılar da memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

Uşak’ta siber suçlardan aranan 1 kişi tutuklandı Uşak’ta siber suçlardan aranan 1 kişi tutuklandı

“Özellikle İsmetpaşa Caddesi’nde yasak olmasına rağmen giren motosiklet sürücüleri hem can güvenliğimizi tehdit ediyor hem de caddede huzur içerisinde yürümemize engel oluyorlar.

Biz yayalara açık alanda ailemiz ve çocukçalarımızla huzur içerisinde yürümek istiyoruz. Korku içerisinde yaşamak istemiyoruz. Uşak Belediyesi’nden bu denetimleri sıklaştırmasını istiyoruz” dediler.

Muhabir: SALİH KILINÇ