Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (Uşak SMMMO) iş birliğiyle düzenlenen eğitim sayesinde katılımcılra finanslar riskler ve konkordato süreçleri hakkında bilgiler verildi.

Ücretsiz olarak Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen eğitim, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. E. Öğretim Üyesi, Yeminli Mali Müşavir, Bağımsız Denetçi Prof.Dr. Süreyya Sakınç, katılımcılar ile kıymetli bilgilerini paylaştı.

Kadınların rüyası: Uşak’ta makyaj malzemelerinde yüzde 80 indirim Kadınların rüyası: Uşak’ta makyaj malzemelerinde yüzde 80 indirim

Süreyya Sakınç UşakUşaklı katılımcılar kriz süreci, yönetimi ve stratejileri, konkordato türleri, konkordato uygulamasında süreler, konkordato onaylaması ve feshinin sonuçları gibi çeşitli konular hakkında bilgi sahibi oldu.

Eğitim UşakEğitim süresine Prof. Dr. Süreyya Sakınç’ın sunumuyla işletmelerin karşılaştığı zorluklara karşı alabilecekleri önlemler detaylandırıldı. Kriz döneminde başarılı bir yönetim için uygulanabilir stratejiler geliştirildi. Mali yapıların yeniden düzenlenmesi, süreçlerin yönetimi ve iş dünyası için önemli stratejiler üzerine değerli bilgiler de katılımcılara aktarıldı.

Muhabir: Ece Yıldırım