Görgü tanıklarının ifadelerine göre; sabah saatlerinde yanında kız arkadaşı ile  Karakıran Sokak’ta ilerleyen 24 yaşında ve adının İ.S. olduğu öğrenilen genç, evinin önünde oturan 71 yaşındaki İ. İsimli yarı engelli adama “ne bakıyorsun?” diyerek yumruk attı.

Daha sonra yerde yatan yaşlı adamı “Sen daha ölmedin mi?” diyerek tekmeledi.

Olay yerinin yakınında bulunan Uşak AFAD görevlileri, yaşlı adamı gözü dönmüş gencin elinde kurtardılar.

Olay yerine gelen ambulans yaralı adama ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye götürdü. İ.S. adlı saldırgan genç ise polis tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kucukcarsşı 1

KÜÇÜKÇARŞI TEKSAS’A DÖNDÜ

Uşak’ın en eski mahallelerinden olan ve bir zamanlar Rum nüfusun yaşadığı için “Rum Mahallesi” olaraktan anılan Küçükçarşı son yıllarda her gün kavga, darp, uyuşturucu ve fuhşun merkezi haline geldi.

Özellikle 2014 yılından sonra semte mantar gibi dikilen apartlar ve merkeze yakın olması nedeniyle Suriye, Afgan gibi ülkelerden gelen sığınmacılarında en çok tercih ettiği semt oldu.

Özellikle apartlar, uyuşturucu müptelalarının sığınağı haline geldi. Küçükçarşı semtinde uzun süredir yaşayan semt sakinleri; “Eskiden Küçükçarşı Uşak’ın en nezih semtiydi. Şimdilerde, uyuşturucu bağımlısı, satıcısı, fuhuş yapan kadınlar, trans bireyler, alkolikler ne ararsanız hepsi bizim semtimizde.

Yarın Uşak’ın o ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak Yarın Uşak’ın o ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak

Artık burası yaşanmaz hale geldi. Canımıza malımıza ve namusumuza zara gelir diye çok korkuyoruz. Semtimizde yıllardır yaşayan birçok insan evlerini satarak başka mahallelere göç etti. Yetkililerden güvenliğimiz sağlamalarını istiyoruz” diye yakındılar.

Muhabir: SALİH KILINÇ