Kuzey Kore  füze fırlattı. Japonyanın tepkisi ne oldu? Kuzey Kore füze fırlattı. Japonyanın tepkisi ne oldu?

Uşak Fetih Gençlik Merkezi, Ramazan Bayramı'na özel düzenlediği tıraş etkinliğiyle yetim ve öksüz çocuklara destek olurken, vatandaşlara da ekonomik fiyatlarla hizmet sundu. 07 Nisan Pazar günü gerçekleştirilen etkinlikte, kuaför Selçuk Huli öncülüğünde 30 öğrenciye ücretsiz tıraş yapıldı. Ayrıca, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için 30 TL, yetişkinler için saç tıraşı 50 TL, saç ve sakal tıraşı ise 75 TL olarak belirlenen fiyatlarla hizmet verildi. 

Uşak Fetih Gençlik Merkezi Başkanı İsmet Çambel, etkinliğin amacını, özellikle ekonomik zorluklarla mücadele eden ailelerin çocuklarına ve toplumun farklı kesimlerindeki gençlere destek olmak olarak açıkladı. Çambel, "Geleceğimiz olan gençlere yatırım yapalım ki onlar da vatanına milletine faydalı ve hayırlı yetişkinler olsunlar" diyerek, gençlerin sosyal eşitliklerini sağlamaya çalıştıklarını belirtti.

Uşak Fetih Gençlik Merkezi, yılda üç kez düzenlediği tıraş etkinliğiyle, toplumda sosyal dayanışma ve yardımlaşma duygularını pekiştirmeyi amaçlıyor.

Muhabir: Ece Yıldırım