• Garfield

Filmin konusu: Jim Davis tarafından 1978 yılında yaratılan ve hikâyeleri karikatür sayfalarından televizyona kadar uzanan Garfield'ın animasyon filmi, kayıp babası Vic ile yolları yeniden kesişen Garfield'ın, arkadaşı Ollie ile birlikte yaşadığı maceraları konu ediniyor.

Film Türü: Macera, Animasyon, Komedi

Süre: 100 dakika

Seans tarih ve saatleri:

01 Haziran Cumartesi – 02 Haziran Pazar

Salon 7 - Türkçe Dublaj

  • Bab-ı Cin

Filmin konusu: Bir şeytan tarafından ele geçiren Haruni adındaki genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Şeytan tarafından ele geçirilen Haruni kendisine zarar verme eğilimindedir. Hasta olan kardeşi Hanum’u tedavi eden doktor Ahmad, bu sırada Haruni’nin hikayesini öğrenir. Haruni’yi tedavi etmek isteyen doktor, bu süreçte beklenmedik olaylarla karşılaşır.

Film Türü: Korku

Süre: 95 dakika

Seans tarih ve saatleri:

01 Haziran Cumartesi – 02 Haziran Pazar

Salon 4 - Türkçe Dublaj

  • Karanlıktan Kaçış

başarılı gazeteci Anıl, yaşadığı büyük ihanetin ardından derin bir bunalıma sürüklenir ve şehrin karmaşasından uzaklaşarak sakin bir orman evine yerleşir. Ancak beklenmedik bir kaza sonucu tanıştığı Esin, Anıl'ın planlarını alt üst eder. Esin, amnezi hastası olmasıyla birlikte, peşindeki tehlikelerden kaçarken Anıl'ın da hayatını alt üst eder. Anıl, Esin'i saklamak zorunda kalır ve bu kaçış onları beklenmedik bir yolculuğa sürükler.

Film Türü: Gerilim, Suç, Gizem

Süre: 97 dakika

Sıcak hava Uşak tarhanasının üretimini etkiledi Sıcak hava Uşak tarhanasının üretimini etkiledi

Seans tarih ve saatleri:

01 Haziran Cumartesi – 02 Haziran Pazar

Salon 3 - Türkçe

Kaynak: Bülten