• Atatürk 1881 - 1919 (2. Film) 

Filmin konusu: Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturduğu "Atatürk 1881 - 1919", Mustafa Kemal Atatürk'ün hayat hikayesini konu ediyor. Aras Bulut İynemli’nin Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdığı yapımda, Zübeyde Hanım’ı Songül Öden, Ali Rıza Efendi’ye ise Mehmet Günsür canlandırıyor.

Film Türü: Dram, Biyografi, Tarihi

Süre: 142 dakika

Seans tarih ve saatleri: 

19 Nisan Cuma - 20 Nisan Cumartesi - 21 Nisan Pazar 

Salon 6 - Türkçe

  • Meraklı Kedinin 10 Yaşamı filminin detaylar

Filmin konusu: Beckett, kendisine verilen hayatları hafife alan şımarık bir kedidir. Dokuzuncu hayatını dikkatsizce kaybettikten sonra, kendisine ikinci bir şans verilmesi ve hatalarından ders çıkarabileceğini göstermesi için yalvarır. Elbette talebi ilk başta reddedilir, ancak olağanüstü bir empati anında, Kapı Bekçisi onun yeni bir yaşam grubuyla dünyaya dönmesine izin verir. Tabi hayata yeniden dönmesinin belirli koşulları vardır.

Film Türü: Animasyon

Süre: 88 dakika

Seans tarih ve saatleri: 

20 Nisan Cumartesi - 21 Nisan Pazar 

Salon 4 - Türkçe Dublaj

  • Tutsak Abigail 

Filmin konusu: Bir grup suçlu, yeraltı dünyasının güçlü bir figürünün 12 yaşındaki balerin kızını kaçırırlar. 50 milyon dolarlık fidyeyi almak için yapmaları gereken tek şey, kıza bir gece göz kulak olmaktır. İzole bir malikanede, kızı kaçıranlar giderek artan dehşet içinde birer birer azalmaya başlar ve malikanede normal olmayan küçük bir kızla kilitli kaldıklarını keşfederler.

Film Türü: Gerilim, Korku

Süre: 90 dakika

Seans tarih ve saatleri: 

19 Nisan Cuma 

Salon 3 - Türkçe Altyazılı

20 Nisan Cumartesi - 21 Nisan Pazar 

Salon 3 - Türkçe Altyazılı

  • İç Savaş 

Filmin konusu: Amerika Birleşik Devletleri'nin 19 eyaletin birlikten ayrılması sonrası çöküşün eşiğine gelmesini konu edinen filmde, iç savaş sırasında görev yapan bir grup gazetecinin hikâyesi anlatılıyor.

Film Türü: Aksiyon, Dram

Süre: 109 dakika

Seans tarih ve saatleri: 

19 Nisan Cuma 

Salon 6 - Türkçe Dublaj

20 Nisan Cumartesi - 21 Nisan Pazar 

Salon 6 - Türkçe Dublaj

  • Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 

Filmin detayları: Hogwarts'ın maceraperest talebeleri Harry, Ron ve Hermione; Voldemort'un ölümsüzlük sırrını barındıran Hortkuluklar'ın izini sürmek amacındadırlar. Bu şer odağını yoketmek görevini üstlenerek yola çıkan kahramanlarımız, profesörlerinin yönlendirmelerinden uzak ve Dumbledore'un korumasından muaf, tek başlarına yola çıkmışlardır. Üç can dost şimdi herzamankinden daha fazla birbirlerine güvenmek zorundadır. Ancak, onları tehdit ederek ayrı düşmelerini sağlamak isteyen Karanlık Güçler de fitne çıkarmak için peşlerindedir. Bu arada, büyücülük dünyası Karanlık Lord'un tüm düşmanları için tehlikeli bir yer haline dönüşmüştür. Uzun zamandır korkulan savaş başlamış ve Voldemort'un Ölüm Yiyicileri Büyü Bakanlığı'nın kotrolünü zorla ele geçirerek terör estirmektedir. Kendilerinden olmayan herkesi tutuklamaktadırlar. Ama, Voldemort için en değerli olan ganimeti; Harry Potter'i bir türlü ele geçiremezler. Seçilmiş kişi artık aranan kişidir ve Ölüm Yiyiciler Voldemort'a canlı olarak teslim etmek üzere onu aramaktadırlar. Harry'nin tek umudu Voldemort onu bulmadan önce Hortkuluklar'ı bulmaktır. Ama, ipuçlarını araştırdıkça neredeyse unutulmuş olan eski bir efsaneyi ortaya çıkartır. Ölüm Yadigarları'nın efsanesi. Eğer bu efsane gerçekleşirse, Voldemort aradığı üstün güce erişebilecektir. Aslında Harry'nin geleceği, geçmişte yaşadığı ve tüm geleceğini etkileyen sağ kalan çocuk olduğu kader günü de belirlenmiştir. O, artık sadece bir çocuk değildir, Harry Potter, Hogwarts'a ilk adımını attığı günden beri hazırlanmakta olduğu Voldemort'la nihai mücadelesine giderek daha da yaklaşmaktadır.

Film Türü: Macera, Fantastik

Süre: 126 dakika

Seans tarih ve saatleri: 

19 Nisan Cuma - 20 Nisan Cumartesi - 21 Nisan Pazar 

Salon 4 - Türkçe Altyazılı

Malatya gece yarısı sallandı: 4.4 büyüklüğünde deprem.! Malatya gece yarısı sallandı: 4.4 büyüklüğünde deprem.!
  • Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 

Filmin konusu: Lord Voldemort'un ruhunun parçalarının bir kısmını bulup yok eden Harry, Ron ve Hermione, Dumbledore'un verdiği görevi tamamlamak için arayışlarını sürdürürlerken Ölüm Yiyenler'le bir ölüm kalım savaşına çıkacaklardır. Voldemort artık iyice güçlenmiş olsa da, hem Lord'dan kaçmak hem de Ölüm Yiyenler'i etkisiz hale getirip Hortkuluklar'ı da yok etmek zorunda kalacak ekip, Ölüm Yadigârları'nın sırrına erişmek için ellerinden geleni yapacaklardır. Serinin en görkemli savaşı başlamaktadır, artık hiçbir şey ve hiçbir yer güvenli değildir. Sona yaklaşılmıştır. İki tarafın da tüm güçlerini ortaya serecekleri bu savaşta Harry Potter da geçmişiyle ilgili pek çok şeyi öğreneceği kadar, en büyük fedakarlığı da yapmak zorundadır.

Film Türü: Macera, Fantastik

Süre: 126 dakika

Seans tarih ve saatleri: 

19 Nisan Cuma - 20 Nisan Cumartesi - 21 Nisan Pazar 

Salon 4 - Türkçe Altyazılı

Kaynak: Bülten