07 Ocak Pazar günü Uşak Cinetime Özdilek'te hangi filmlerin gösterimde olduğunu öğrenmek için aşağıdaki gösterim saatleri ve filmler listesine göz atabilirsiniz.

·         Nefes - Yer Eksi İki

1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde geçen "Nefes - Yer Eksi İki", hikayeleri kesişen üç farklı karaktere odaklanıyor. Tayfun Yüzbaşı, iki bin metre yükseklikte bir karakolun komutanıdır. Tatlı sert emir komuta yönetimi, pratik zekası ve adil tavırları ile altları ve üstleri tarafından sevilen Tayfun Yüzbaşı'nın tek amacı zorlu coğrafyayı herkes için güvenli bir hale getirmektir.

Salon 4 • Türkçe

14:30

Salon 1 • Türkçe

22:00

·         Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör Filminin Konusu

Rafadan Tayfa serisinin dördüncü filminde; ekip bu defa, Ajan ve adamları tarafından kontrolden çıkarılmış olan Hayrimatör’ü kurtarmak için bir araya gelecektir. Uzaya çıkan en genç insan olan Hayri, oldukça meşhur olmuş; üstün zekâlı öğrencilerin alındığı bir bilim teknik okuluna kabul edilmiştir. Artık mahallede çok az vakit geçiriyor, vaktinin çoğunu kendi tabiri ile “Yüz Yılın İcadı” olan dev robot Hayrimatör’e harcıyordur.  Hayri, bir mühendislik harikası olarak tasarladığı halde Hayrimatör’ü çalıştıracak güç kaynağını bir türlü elde edememiştir. Hayri, uzaylı kahramanımız Zobi’nin desteğiyle Hayrimatör'ü çalıştırmayı başarır; ancak kötüler icadın peşine düşer.

Salon 1 • Türkçe

15:40

17:50

19:55

Salon 7 • Türkçe

14:30

16:40

18:50

21:00

·         Mutluyuz

Mutluyuz, boşanma aşamasında olan bir çiftin hayatına odaklanıyor. İbrahim Büyükak’ın yazıp yöneteceği aynı zamanda da başrolünde oynayacağı yeni filmi “Mutluyuz”un diğer başrol oyuncusu da Yasemin Sakallıoğlu oldu.

Yarın Uşak'ın bu ilçelerine elektrik kesintisi uygulanıyor Yarın Uşak'ın bu ilçelerine elektrik kesintisi uygulanıyor

Salon 5 • Türkçe

14:45

17:00

19:15

21:30

·         Atatürk 1881 - 1919 (2. Film)

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturduğu "Atatürk 1881 - 1919", Mustafa Kemal Atatürk'ün hayat hikayesini konu ediyor. Aras Bulut İynemli’nin Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdığı yapımda, Zübeyde Hanım’ı Songül Öden, Ali Rıza Efendi’ye ise Mehmet Günsür canlandırıyor.

Salon 2 • Türkçe

15:15

18:15

21:15

Salon 3 • Türkçe

17:00

20:00

·         Aquaman ve Kayıp Krallık

Aquaman ve Kayıp Krallık filminde Aquaman'i ilk seferinde yenmeyi başaramayan Black Manta, babasının intikamını alma arzusuyla Aquaman'i sonsuza dek alt etme konusunda engel tanımayacaktır. Black Manta bu kez her zamankinden daha dişli bir düşmandır; elinde ise kadim ve kötücül bir gücü açığa çıkaran efsanevi Black Trident vardır. Aquaman bu güçlü düşmanı yenmek için, Atlantis'in eski Kralı olan hapisteki kardeşi Orm ile beklenmedik bir ittifak kurmayı seçer. Krallıklarını korumak ve Aquaman'in ailesini ve dünyayı geri dönüşü olmayan bir yıkımdan kurtarmak için iki üvey kardeşin anlaşmazlıklarını bir kenara bırakmaları gerekecektir.

Salon 6 • Türkçe Dublaj

16:30

22:00

·         Demon: Azab-ül Kem

Satanizme merak salan içerik üreticisi dört arkadaş, satanizm konulu büyük bir proje hazırlığına girişler. Projeyi hayata geçirmek için de bir zamanlar Süryanilerin yaşadığı ‘Karalar’ isimli kasabaya giderler. Gittikleri kasabada araştırma yaparken eskiden büyücülük yapan Süryani bir büyücünün evini keşfederler. Art arda paranormal olaylar ile karşılaşacak olan dört arkadaş, konakladıkları evden kurtulmaya çalışırken, sarf ettikleri çaba bu sefer de onları satanist bir ayinin içerisine sürükler.

Salon 4 • Türkçe

17:15

19:30

22:00

·         Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı filmi, ünlü müzisyenin zorluklarla dolu hayat hikâyesini konu ediniyor. Zorlu koşullarda süren hayatında yokluktan başlayıp şöhret basamaklarını adım adım çıkan Murat Göğebakan, bir yanda sağlık sorunlarıyla mücadele ederken diğer yanda kendisine yapılan ihanetle yüzleşmesi ağır bir darbe almasına neden olur.

Salon 6 • Türkçe

19:15

Muhabir: Seher ZEYBEK