Uşak Cinetime Özdilek'te hafta sonu gösterime giren filmler ve seans saatleri belli oldu. İşte, dün vizyona giren filmler ve gösterim saatleri:

  • Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki 

Filmin konusu:  Paul Atreides (Timothée Chalamet) Arrakis gezegeni için mücadeleye devam ediyor ve Fremen halkının liderliğini üstleniyor. Paul, Harkonnen ailesinin saldırısından kurtulduktan sonra, Fremenlerle birlikte yaşamaya başlar. Fremenlerin yardımıyla, Arrakis'in kontrolüne yeniden sahip olmak ve evrenin kaderini değiştirmek için mücadele eder. Paul, Arrakis gezegeninin Fremen halkı tarafından Mesih olarak kabul edilir. Fremen'ler, Paul'ün liderliğinde Arrakis gezegenini özgürleştireceklerine ve galakside eşitlik ve adaleti sağlayacaklarına inanırlar. 2021 yapımı Dune Çöl Gezegeni filminin doğrudan devamı niteliğinde olan Dune Çöl Gezegeni Bölüm İki, Frank Herbert'in 1965 yılında yazdığı aynı adlı romanın iki bölümlük uyarlamasının ikincisidir ve kabaca kitabın ikinci yarısını kapsamaktadır. Bu, Villeneuve tarafından yönetilen, senaryosunu Villeneuve, Jon Spaihts ve Eric Roth'un yazdığı, bir Amerikan epik bilim kurgu filmi.  

Film Türü: Aksiyon, Dram, Macera, Bilim Kurgu, IMAX

Süre : 166 dakika

01 Mart Cuma -

Salon 1 - Türkçe Dublaj

Salon 1 - Türkçe Altyazılı

Salon 2 - Türkçe Altyazılı

Uşak'ta bugün 6 kişi hayatını kaybetti Uşak'ta bugün 6 kişi hayatını kaybetti

Salon 7 - Türkçe Dublaj

02 Mart Cumartesi & 03 Mart Pazar 

Salon 1 - Türkçe Altyazılı

Salon 1 - Türkçe Dublaj

Salon 2 - Türkçe Altyazılı

Salon 7 - Türkçe Dublaj

  • Zavallılar 

Filmin konusu: Bir bilim insanı tarafından hayata döndürülen genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Bella, trajik bir şekilde ölür. Ancak sıra dışı bir bilim insanı olan Dr. Godwin Baxter beynini, bir bebeğin beyni ile değiştirerek onu hayata döndürür. Bexter’ın koruması altında olan Bella, etrafındaki dünyayı keşfetmek için kendini keşfetme yolculuğuna çıkar. Bu sırada onun yolu, becerikli ve ahlaksız bir avukat olan Duncan Wedderburn ile kesişir ve ikisi kıtalar arası çılgın bir maceraya atılır.

Film Türü: Romantik, Bilim Kurgu

Süre: 141 dakika

01 Mart Cuma & 02 Mart Cumartesi & 03 Mart Pazar 

Salon 4 - Türkçe Altyazılı

  • Altın Gaga ve Macera Çetesi

Filmin konusu: macera, dostluk ve umut dolu bir hikaye.Tavuklar arasında büyüyen küçük sevimli kartal Altıngaga, artık birdaha uçamayacağını düşünüyor ya da en azından ona böyle söylenmiş. Tanınmak için istekli olan Altıngaga, uçmayı öğrenir ve kız kardeşiyle birlikte bazı sırları çözmek için Kuşlar Şehri'ne gitmeye karar verirler . Altın Gaga ve Macera Çetesi, Kuşlar Şehri’ne geldiklerinde karşılarında yardıma ihtiyacı olan bir şehir bulurlar. Artık bu şehri kurtarmak Altıngaga ve arkadaşlarının görevi olur.

Film Türü: Animasyon

Süre: 94 dakika

01 Mart Cuma 

Salon 4 - Türkçe Dublaj

02 Mart Cumartesi & 03 Mart Pazar 

Salon 4 - Türkçe Dublaj

Kaynak: Bülten