Uşak'ta İYİ Parti'den istifa eden yaklaşık 250 kişi, düzenlenen törenle Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) katılarak, yerel seçimlerde Özkan Yalım'a destek vereceklerini açıkladı. Programa CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, CHP Uşak İl Başkanı Sevinç Yazgan, CHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Uğur Dümen, İYİ Parti Belediye Meclisi Adayı Dr. Mehmet Akif Şanlı, İYİ Parti Milletvekili Adayı Tolga Pirinçci, İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Evren Duygu ve vatandaşlar katıldı.

Özkan Yalım-7

Sembole dönüşen rozet takma töreninde, İYİ Parti'den istifa edenler için İYİ Parti Belediye Meclisi Adayı Dr. Mehmet Akif Şanlı, İYİ Parti Milletvekili Adayı Tolga Pirinçci ve İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Evren Duygu'ya CHP rozetleri takıldı. Bu anlamlı törene Milletvekili Ali Karaoba, İl Başkanı Sevinç Yazgan ve CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım da katkı sağladı.

Sevinç Yazgan

Törende konuşma yapan CHP Uşak İl Başkanı Sevinç Yazgan, Uşak'ın daha yaşanabilir bir şehir olması hedefine vurgu yaparak, "Uşak Cumhuriyetin kazanıldığı topraklardır. Şehrimizin her yönü ile gelişmeye ve tanıtılmaya ihtiyacı vardır. Uşak'ın makus tarihini Belediye Başkan Adayımız Özkan Yalım ve sizlerle birlikte değiştireceğiz. Uşak'ta sosyal belediyeciliği biz sağlayacağız. Çevre dostu, yeşile önem veren bir Uşak vaadediyoruz." dedi.

Evren Duygu

İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Evren Duygu ise İYİ Parti'nin dümenini saraya doğru kırdığını belirterek, Uşak belediyesindeki usulsüzlükleri partisinin genel merkezine dosya dosya sunduklarını ancak herhangi bir çözüm alamadıklarını ifade etti. Duygu, "Bu dosyaları sadece TBMM'de Özkan Yalım dile getirdi. Bize sahip çıkan Yalım'a şimdi destek zamanı bizdedir." şeklinde konuştu.

Özkan Yalım2

İYİ Parti Milletvekili Adayı Tolga Pirinçci ise ahde vefasızlık yaşadığı yerden ayrıldığını belirterek, "Benim geldiğim yerde ahde vefa yoktu. Çok şükür ki burada ahde vefayı gördük, doğru yolu bulduk." dedi.

Yalım6

Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım, İYİ Parti'den CHP'ye geçen vatandaşlara teşekkür ederek, "31 Mart'ta bu önemli sınavdan başarıyla çıkacağımızdan hiç şüphem yoktur. Katılımlarınız için teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Ali Karaoba-5

CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba ise konuşmasında şeffaf belediyecilik vurgusu yaparak, "Şeffaf belediyeciliği Uşak'ta biz yapacağız. Yapılan yolsuzlukların hesabını biz soracağız. Buldukları her yerden çalıyorlar. Bizler 5'li çetelere değil, herkese hizmet getireceğiz. Yaparsa Yalım yapar." ifadelerini kullandı.

Uşak’ta 18 Eylül Çarşamba akaryakıt fiyatları Uşak’ta 18 Eylül Çarşamba akaryakıt fiyatları

Konuşmaların ardından rozet takma töreni gerçekleştirildi.

Yalım5

Muhabir: Seher ZEYBEK