Emeklilerin hesaplarında inceleme yok! Emeklilerin hesaplarında inceleme yok!

Dün akşam motosikletiyle gezerken bir tırın tekerlekleri altında hayattan kopan genç kızın kimliği belli oldu. Genç kızın kısacık yaşamının da en az ölümü kadar acılarla dolu geçtiği öğrenildi.

Uşak Kaza (3)-1

Dışarıdan aldığı yardımlarla Karadeniz Teknik Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde öğrenim hayatını devam ettirmeye çalışan 20 yaşındaki Sude Naz Sağır’ın yaşamı da ayrı bir dram. Annesi ve babasının ayrı yaşadığı talihsiz kızın, yardımlarla ve yarı zamanlı zor koşullarda çalışarak okumaya çalıştığı öğrenildi. 

Sude Naz Sağir (1)

Edinilen bilgilere göre, okulların kapanmasıyla annesinin yanına gelen genç kız, Uşak’ta bir motosiklet kuryeliği işi buldu ve motosiklet ehliyeti almak için başvurdu.

Uşak Kaza (4)-1

Yine iddialara göre; annesinden gizli ve kimin olduğu belirlenemeyen 35 AY 5330 plakalı motosiklet ile Cumhuriyet Mahallesi Orhan Dengiz Bulvarı'nda bulunan trafik ışıklarında Atatürk Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’ne dönüş yapan E.A. idaresindeki 33 ATC 853 plakalı tırla aynı istikamette seyir halindeyken çarpıştı. Sude Naz Sağır, tırın altında kalarak feci şekilde can verdi.

Gözü yaşlı anne kızını Şehitler Mezarlığı’nda toprağa verebilmek için Uşak Belediyesi tarafından istenen 8 bin lirayı da eşinin dostunun yardımıyla güçlükle temin edebildi.

Talihsiz kızın cenazesinin yarın öğle namazına müteakip Cinibiz Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Şehitler Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber Sitesi olarak bizler de talihsiz genç kızımıza Allah’tan rahmet, başta acılı ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Muhabir: Ece Yıldırım