7 katlı bina çöktü: 8 ölü 7 katlı bina çöktü: 8 ölü

İlk Ders, “Çanakkale’den Gazze’ye Bağımsızlık Ruhu ve Vatan Sevgisi” temalı resim sergisi Uşak’ta büyük ilgi gördü. Öğrenciler, karışık teknikler ile çalıştıkları resimleri sergiledi.

Uşak Sergi (2)

Tiritoğlu Parkı’nda gerçekleştirilen sergiye Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, öğrenciler ve Uşaklı vatandaşlar katıldı. Öğrenciler Çanakkale ve Gazze’de yaşanan acıları tuvale döktü. 40 öğrencinin ellerinden çıkan 45’e yakın eser Uşaklıların beğenisine sunuldu.

Çanakkale Resim Sergisi

Sergi açılışında konuşan Müdür Yücel, “Sizlerin de bildiği üzere 2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk dersi Çanakkale’den Gazze’ye vatan savunması dersi ile başladı. Güzel Sanatlar Lise’mizde öğretmen arkadaşlarımız, öğrencilerimiz bu haftayı bu şekilde güzel bir etkinlikle değerlendirmek istemişler. Bundan dolayı emeği geçen tüm öğretmenlerimize, kıymetli öğrencilerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Sergimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” Diyerek serginin açılış kurdelesini kesti.

Müdür Halil Yücel-1

Açılışın ardından Uşak Valisi Ergün ve Müdür Yücel sergiyi gezerek, eser sahibi öğrencilerden eserlerin detaylarını, çalışma tekniklerini dinledi.

Çanakkale Sergisi

Bu sırada Besim Atalay Güzel Sanatlar Lisesi müzik bölümü öğrencileri arka fonda enstrümanları ile sergiyi gezenlere hoş bir dinleti sundu.

Muhabir: Ece Yıldırım