Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 17 Aralık 2023 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı.


Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 17 Aralık 2023 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı. Uşak Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Mezarlıklar Müdürlüğü, bu önemli bilgilendirmeyi web sitesi aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen kamu kurumu, hayatını kaybeden vatandaşların isimlerini aşağıda sıraladı:
• Fatma Altıntay 
Fatma Altınay vefat etmiştir. Cenazesi Banaz Hallaçlar Köyünde defnedilecektir. 

• Naime Baykal 
Naime Baykal vefat etmiştir. Cenazesi Ulubey İnay Köyünde defnedilecektir. 

Uşak Valisi Ergün'ün Ahilik Haftası Mesajı Uşak Valisi Ergün'ün Ahilik Haftası Mesajı

• Cemile Akcan 
Gürbüz Akcan'ın Eşi, Cemile Akcan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Örnek Birgül Camii'nden alınarak Ulubey Çırpıcılar Köyünde defnedilecektir.

• Alime Yıldırım 
Alime Yıldırıım vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Eşme Günyaka Köyünde defnedilecektir. 

• Mehmet Börekci 
Kadir Börekci'nin Babası, Mehmet Börekci vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Susuzören Köyünde defnedilecektir. 

• Haliy Kızılöz 
Zirat Bakasından Emekli Tülin Kızılöz'ün Eşi, Ayşegül ve Aylin Kızılöz'ün Babası, Halit Kızılöz vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Yücetepe Camii'nden alınarak Şekerevleri Mezarlığına defnedilecektir. 

Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
 

Muhabir: Seher ZEYBEK