2014 ve 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Adayı olarak girdiği Banaz belediye Başkanlığı seçimlerini açık ara farkla kazanan Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, 31 Mart yerel seçimlerinde partisi tarafından aday gösterilmeyince Banaz Belediye Başkanlığı için bağımsız olarak aday olduğunu açıkladı.

Arpacı sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada;

Kıymetli Hemşerilerim,

10 yıldır İlçemizin için süren yatırımların devam etmesi ve en önemlisi Banaz halkının şahsıma olan teveccühü 31 Mart Belediye Başkanlığı seçimlerinde Belediye Başkan Adayı olmamın en büyük nedenidir.

Ben Banaz halkına ve seçmenlerime güveniyorum. 10 yıl boyunca yaptığım herşey önümüzdeki beş yıl içinde yapacaklarımın teminatıdır. Bir Belediye Başkanı olarak şahsımı ve Banaz’ın geleceğini sizlere emanet ediyorum.

Bugünden itibaren Banaz Bağımsız Belediye Başkan Adaylığımı açıklıyor, partili, partisiz tüm vatandaşlarımdan ve seçmenlerimden sonsuz destek bekliyorum.

Allah yardımcımız olsun” dedi.

ZAFER ARPACI MAHALLE BASKISINA DAYANAMADI

Geçtiğimiz hafta Uşak’ta yapılan AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısında yeniden aday gösterilmeyen Belediye Başkanı Zafer Arpacı, bağımsız aday olmaya nasıl karar verdi?

https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber Sitesi Haber ekibi olarak yaptğımız araştırmaya göre; O günden bu yana Arpacı’nın makam odası boş kalmadı. Banaz halkından Arpacı’yı seven geniş bir kesim, Arpacı’ya bağımsız aday olması için sürekli baskı yaptı.

İlçe halkı; “Zafer Başkan, AK Parti’inin bu hatasını bağımsız aday olarak sen düzeltebilirsin. İlçemize yapılan yatırımların devam etmesi için aday olman şarttır” şeklinde görüş bildirdi.

A N K E T A R P C A I

Uşak’ta yılın Ahisi kim oldu? Uşak’ta yılın Ahisi kim oldu?

YAPTIRDIĞI ANKET SONUCU DA ARPACI’YI CESARETLENDİRDİ

Banaz ilçesi için Uşak kökenli saha Analiz Araştırma Değerlendirme ve Analiz Şirketine de bir anket yaptırdığı öğrenilen Zafer Arpacı’nın bu anket sonucunda;

AK Parti yüzde 25,6 (180 oy), CHP yüzde 28,2 (198) oy MHP yüzde 11,7 (82 oy) ve Bağımsız Aday zafer Arpacı yüzde 28 (197 oy) çıkması üzerine bağımsız aday olmaya karar verdiği öğrenildi.

AK PARTİ’DEN İSTİFA EDECEK Mİ?

https://www.yesilsivasligazetesi.com/  İnternet haber Sitesine gelen bilgilere göre; Arpacı bağımsız belediye başkanı olarak seçim bürosunu bugün açtı. Edindiğimiz çok önemli bir başka bilgi de avukatlarına AK Parti’den istifa etmek için talimat verdiği oldu.

İstifa işlemlerinin yarın sabah noterden gerçekleştireceği bize gelen bilgiler arasında yer aldı.

Arppacı

Muhabir: Salih KILINÇ