Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu

Yalım, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için vitesi yükseltti. Gündüzleri, esnaf, resmi kurum ve STK’ları dolaşan Özkan Yalım, akşamları da ev ziyaretlerine başladı. Yalım’ın seçim çalışmalarında CHP Uşak İl Başkanı seviç Soyer Yazgan ve CHP Uşak Örgütü’nün Yalım’ı bir an olsun yalnız bırakmadığı gözlendi.

Bir akşamda iki aileye konuk olan Yalım bu ziyaretleri; “Atatürk ve Fevzi Çakmak Mahallesi’nde ki Yeter Yüksel Kardeşimizin ve Ramazan Çakmak kardeşimizin evlerine misafir olduk. Komşularının sorunlarını dinledik. Kendilerine misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum” şeklinde değerlendirdi.

Ozkanyalım (1)

Uşak Merkez İlçe mahalle ve köy muhtarlarıyla düzenlediği kahvaltıda bir araya gelen Yalım; “Vatandaşlarımızınız en ufak sıkıntısında birebir muhatap olarak, dertlerine çözüm üreten, demokrasimizin temel taşı muhtarlarımızla bir araya geldik Muhtarlarımızın dertlerini dinliyor, çözümlerimizi aktarıyoruz” dedi.

Sivaslı yolu üzerinde bulunan hurdacılar sitesini de ziyaret eden Yalım, burada bir dokundu bin ah işitti.

Hurdacılar Sitesi esnafı, asfalt yolları yapılmadığından, çöp konteynırlarının olmamasından, bu sıkıntıları Uşak Belediyesi yetkililerin defalarca ilettikleri halde, ilgilenen olmadığından yakındı.

Uşak’ın ve Uşaklının tüm dertlerini bildiğini belirten Yalım; 1 Nisan 2024 tarihinde Uşak Belediye Başkanı koltuğuna oturduğunda tüm sorunları çözeceğinin sözünü verdi.

Ozkanyalım (3)

Editör: Seher ZEYBEK