Kısa bir süre önce 2. kez anne olan Müge Boz, soru cevap etkinliği yaparak merak takipçilerinin merak ettiği soruları cevapladı. Yeni doğum yapan Müge Boz'a takipçileri tarafından bebeğinin ismini neden Rika koyduğu çok soruldu. Merak edilen sorulara açıklık getiren ünlü oyuncu, oğluna neden "Rika" adını verdiğini de açıkladı. Bebeğinin cinsiyetini yine doğumda öğrenen Müge Boz ve Caner Erdeniz çiftinin bir erkek bebekleri oldu. Çift, oğullarına Rika adını verdi.

Müge Boz

İkinci bebeğinin cinsiyetini de ilki gibi doğumda öğrenen Müge Boz, oğluna Rika adını koyduklarını açıkladı.

2019 yılında basketbolcu Caner Erdeniz’le hayatlarını birleştiren oyuncu Müge Boz'un 2. çocukları dünyaya geldi. Romantik ve eğlenceli ilişkileriyle takipçilerini mest eden ikili, geçtiğimiz aylarda "size bir haberimiz var" notuyla ikinci kez bebek beklediklerini duyurdu. İlk bebeği gibi ikinci bebeğinin cinsiyetini de doğumda öğrenme kararı aldığını duyuran Müge Boz, "Doğumda öğreneceğiz biz de. İçimde hiç bir taraf ağır basmadı, hiç bir şey hissetmedim, rüya bile görmedim öyle diyim." notuyla takipçilerine bebeğin cinsiyetini doğumda öğeneceğini duyurdu.

Rika Erdeniz

İkinci kez baba olduğunu duyuran Caner Erdeniz, eşinin doğum yaptığını "1 Haziran sabah saatlerinde oğlumuz Rika Erdeniz sağlıkla dünyaya geldi. Tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler" notuyla sevenlerine duyurdu.

Uşak'ta bugün 2 kişi hayatını kaybetti Uşak'ta bugün 2 kişi hayatını kaybetti

Ünlü çift, tıpkı Vina gibi özel bir isim seçerek oğullarına Rika adını verdiler. İsmin anlamını ve hikayesini merak eden takipçileri için sosyal medya hesabından soru-cevap etkinliği yapan Müge Boz, konuyla ilgili ilk kez açıklama yaptı. "En çok sorulan sorulardan birisi de buydu" diyerek söze başlayan güzel oyuncu "Rika'nın isminin Kosta Rika'ya gittiğimizde karar verdik" dedi. 

Müge Boz Oğlu

"Tam olarak burada karar verdik" diyerek eşsiz güzellikteki gün batımını paylaşan Müge Boz, Rika adının birçok dilde de anlamı olduğunu açıkladı. 

Kaynak: Haber Merkezi