Gazete ve İnternet haber Sitesi İmtiyaz sahibi Serdal Kököz, İnternet Haber Sitesi Yazı İşleri Müdürü Adem Alp ve YSG İnternet Haber Sitesi muhabirleri Ece Yıldırım ve Salih Kılınç’tan oluşan YSG heyetinin ilk durağı; 31 Mart yerel Seçimlerinde seçilen iki aylık Belediye Başkanı Bahri Azatçam’ın makamı oldu.

Ysg (2)

Genç Başkana başarılar dileyen YSG heyeti, kendisiyle görüş alışverişinde bulundu ve ilçenin sorunları ve çözümleri hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Sivaslı İlçe Kaymakamı Ayşegül Efe’yi makamında ziyaret eden YSG heyeti, genç kaymakamla da uzun bir görüşme gerçekleştirerek, görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretler, Sivaslı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığıyla son buldu.

Uşakspor yeni sezona hızlı girdi Uşakspor yeni sezona hızlı girdi

Ysg5

YSG heyetinin Sivaslı ilçesine yapmış olduğu ziyaretleri değerlendiren Heyet Başkanı ve İmtiyaz sahibi Serdal Kököz, “Sivaslı ilçemize gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretleri çok olumlu ve verimli buldum.

Sayın Kaymakamımız, Sayın Belediye Başkanımız, Sayın İlçe Emniyet Müdürümüz ve Sayın İlçe Jandarma Komutanımız bizleri gayet nazik bir şekilde karşıladı. Nezaketlerinden ve misafirperverliklerinden dolayı hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ysg (1)

Sivaslı ilçesinde yaptıkları ziyaretleri oldukça olumlu ve verimli olarak değerlendiren Kököz; “Yeşil Sivaslı Gazetemiz, yazılı basın olarak 42 yıldır memleketim olan Sivaslı İlçemizde çıkıyor. Ancak, yayın hayatına 1 Nisan 2023 tarihinde başlayan https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber Sitemiz için Uşak, doğuda Afyon il sınırından, batıda Manisa il sınırına, Kuzeyde Kütahya il sınırından Güneyde Denizli İl sınırına kadar olan 1309 kilometrekarelik alandır.

Ziyaretlerimize memleketim Sivaslı ilçemizden başlamış olsak da bundan sonra Uşak il genelinde ziyaretlerimize ve haberlerimize devam ederek, okurlarımıza  Uşak’ın tüm olaylarını haberdar edeceğiz” ifadesini kullandı.

Muhabir: ECE YILDIRIM