Koç Burcu (21 Mart - 20 Nisan): Heyecanınız ve coşkunuz, takım çalışmalarında başarılı olmanızı sağlıyor. Ancak grup başarısını ön planda tutarak egoist davranışlardan kaçının. Evde de uyumlu bir atmosfer yaratmak için bencilce davranışlardan kaçının. 

Boğa Burcu (21 Nisan - 21 Mayıs): İşinizde yeni sorunlarla karşılaşabilirsiniz ancak gelen yardım ile görevinizi tamamlayabilirsiniz. Sağlık konularında ise olumlu gelişmeler yaşanabilir. Sabırlı ve dikkatli bir tutumla sağlıklı alışkanlıklara yönelebilirsiniz.

İkizler Burcu (22 Mayıs - 21 Haziran): Hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüşüyor, bu nedenle işbirlikleri verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekanızı takım çalışmalarına yönlendirin, ikili ilişkileriniz uyumlu bir şekilde ilerleyecek. 

Yengeç Burcu (22 Haziran - 23 Temmuz): İyi anlaştığınız bir dönemdeyseniz, günlük hayatınız keyifli olabilir. Bu pozitif enerjiyi streslerden uzaklaşmak için kullanın ve günlük hayatınızı keyifli hale getirin. 

Aslan Burcu (24 Temmuz - 23 Ağustos): Her şey istediğiniz gibi gitmeyebilir ve önünüzde engeller görebilirsiniz. Ancak bu engelleri meydan okunacak bir oyun gibi kabul edin ve halletmeye çalışın, çünkü beklenmedik faydaları olabilir. 

Başak Burcu (24 Ağustos - 23 Eylül): Hayatınız tıkırında işliyor gibi görünüyor, bu nedenle bu dönemin tadını çıkarın. Ailenizle ve arkadaşlarınızla geçirdiğiniz zamanı değerlendirin, çünkü bu bağlarınız güçlenebilir.

Terazi Burcu (24 Eylül - 23 Ekim): İşlerinizde duraksamalar yaşanabilir, ancak engellerin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız. Sabırlı olun ve hedeflerinize ulaşmak için alternatif yollar arayın. Haftalık ve aylık burç yorumları size daha fazla perspektif sunabilir.

Kahramanmaraş'ta üst üste 4 deprem oldu: 1'si 5 şiddetinde.! Kahramanmaraş'ta üst üste 4 deprem oldu: 1'si 5 şiddetinde.!

Akrep Burcu (24 Ekim - 22 Kasım): Enerjiniz dengesiz olabilir ve bu da ihtilaflara neden olabilir. Ancak güçlü ve zayıf yönlerinizi kabul edin ve uzlaşma sağlayın. Böylece çevrenizdeki insanlar sizi daha olumlu bir şekilde algılayabilir. 

Yay Burcu (23 Kasım - 21 Aralık): İşyerinde başarısızlıklarla karşılaşabilirsiniz ancak bunları fırsata çevirin. Fikirlerinizi savunun ancak çevrenizdekilerin düşüncelerine de kulak verin. Fiziksel olarak zorlanabilirsiniz, bu nedenle kendinize zaman ayırın.

Oğlak Burcu (22 Aralık - 20 Ocak): Yardımseverliğiniz size fayda sağlayacak, bu nedenle başkalarına yardım etmeye devam edin. Sevdikleriniz size destek olmak istiyor olabilir. Ayrıca, gerçek aşkı bulmak için gözlerinizi açık tutun. Haftalık ve aylık burç yorumları size bu dönemdeki gelişmeleri daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Kova Burcu (21 Ocak - 19 Şubat): Sorunlarla karşı karşıya olabilirsiniz ancak her birini tek tek ele alarak çözebilirsiniz. Harekete geçmek önemlidir, aksi takdirde sorunlar daha da artabilir. 

Balık Burcu (20 Şubat - 20 Mart): İç huzuru ve enerji yayıyorsunuz, bu nedenle çevrenizdeki insanlar size güvenebilirler. İş ve özel hayatınızda başkalarına destek olabilir ve onlardan da destek alabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi