Sivaslı'da Çanakkale Zaferi ve 18 Mart Şehitler Günü anma programı düzenlendi. Düzenlenen programa Sivaslı Kaymakamı Ayşegül Efe, Belediye Başkanı Hürrüyet Şafak, Sivaslı İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Yelken, ilçe protokolü, gaziler ve ilçe sakinleri katıldı.

Sivaslı Protokol

Sİvaslı'da organize edilen Çanakkale Zaferi ve 18 Mart Şehitler Günü anma programı 18 Mart Pazartesi günü saat 10.00'da Atatürk Meydanı'nda çelenk sunma töreni ile başladı. Düzenlenen etkinlikler ise saat 10.30'da Çamlık Düğün Salonu'nda devam etti. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından şehitler için Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra, Çanakkale Zaferi'ni anlatan bir sinevizyon gösterisi sunuldu. Programın devamında, Çanakkale şehitlerini anlatan şiirlerin yanı sıra tiyatro ve müzik dinletileri gerçekleştirildi.

Uşak’ta Buggy araçları vatandaşlara hizmet ediyor Uşak’ta Buggy araçları vatandaşlara hizmet ediyor

18 Mart

Tiyatroyu hazırlayan öğrenciler, adeta izleyenleri Çanakkale’ye götürerek, duygusal anlar yaşattı. Ardından salonda bulunanlar öğrencileri ayakta alkışladı. Çanakkale Zaferi'nin ve şehitlerin önemi bir kez daha vurgulandı.

Muhabir: Ece Yıldırım