Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Artvin’e atandı Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Artvin’e atandı

Uşak Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Özgür ve Elvan Uğur çiftinin güzel kızı Begüm Uğur, dün gece düzenlenen 2024 Miss&mr Model of Turkey in Yarışmasında Türkiye Birincisi seçildi.

Begüm 1

Uşaklı genç kızımızın bu başarısı tüm Uşak’ta büyük bir guru ve sevinç yaratırken babası Özgür Uğur sevincini; “Benim güzel kızım tek başına başladığı bu işi de yine tek başına zirve de bitirdi . 2024 Miss&mr Model of Turkey in birincisi olarak en büyük tacı taktı... Ve kuzuma çok yakıştı. Yolun ve bahtın açık olsun güzel kızım. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Seninle hep gurur duydum. Seni çok seviyorum” şeklinde dile getirdi.

Begüm 2

Bir başka Uşaklı güzel Azra Akın’ın 2002 yılında Türkiye ve Dünya güzeli seçilmesinin ardından yine Uşaklı bir kızımız Türkiye Güzeli seçildi. 2024 Miss&mr Model of Turkey in Birincisi seçilen Begüm Uğur 20 yaşında.

Ege üniversitesi İngilizce Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi olan Uşak’ın gururu begüm Uğur, bu yıl yapılan ÖSS’de de Ege Üniversitesi Moda Tasarım Bölümünü kazandı. Genç kızımız her iki bölümde de tahsil yapmak istiyor.

Begüm 3

Muhabir: SALİH KILINÇ