Alejandra Marisa Rodriguez, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te düzenlenen "Kainat Güzeli" yarışmasını kazanarak adını geniş kitlelere duyurmuş bir isimdir.

Kahramanmaraş'ta üst üste 4 deprem oldu: 1'si 5 şiddetinde.! Kahramanmaraş'ta üst üste 4 deprem oldu: 1'si 5 şiddetinde.!

1963 doğumlu güzel 60 yaşında olmasına rağmen güzellik yarışmalarında elde ettiği başarılarla dikkat çekmektedir.

Rodriguez, sadece güzellik yarışmalarındaki başarısıyla değil, aynı zamanda bir avukat ve gazeteci olarak da tanınmaktadır.

                                60 Yaşındaki Güzel1

Kariyerine avukatlık ve gazetecilikle devam eden Rodriguez, yerel müsabakada birinci olduktan sonra ülke genelinde devam eden "Kainat Güzeli" yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır.

Bu yarışmayı kazanması halinde, Meksika'da düzenlenecek olan Miss Universe World ödüllü dünya şampiyonu Kainat Güzellik Yarışması'nda Arjantin'i temsil etme hakkını elde edecektir.

Rodriguez'un sadece yaşına rağmen bu başarıyı elde etmesi, Arjantin genelinde ve uluslararası arenada büyük bir dikkatle karşılanmıştır.

Bu başarısıyla hem yaşlılara yönelik algıları değiştirmekte hem de yaş sınırlarının ötesinde güzellik kavramını yeniden tanımlamaktadır.

Alejandra Marisa Rodriguez'un bu başarısı, Arjantin'in güzellik endüstrisinde ve toplumunda yaşanan değişim ve çeşitliliği yansıtmaktadır

Kaynak: Haber Merkezi