Afyonkarahisar’da yaşayan Ayşe Ekiz (26) Afyon da tarım ve hayvancılıkla uğraşırken, bir yandan da Masterchef Yemek yarışmasına katılmanın hayallerini kurduğunu belirtti.

Çanakkale’de 4.2 büyüklüğünde deprem.! Çanakkale’de 4.2 büyüklüğünde deprem.!

Ayşe Masterchef (1)

Genç kız, yemek yarışmasına katılabilmek için çektiği ve sosyal medyada yayınladığı videoda,  “Benim hayallerim var onları gerçekleştirmek için yarışmaya katılmak istiyorum. Çok küçük yaşlarda yemek yapmaya başladım. Annem tarlaya ,bahçeye giderdi acıkırdım, böylelikle yemek yapmaya başladım ve kendimi geliştirdim daha da güzel yemekler yapmaya başladım. Daha sonra sertifikalı aşçılık eğitimi aldım. Ben bu mesleği öğrenmek için yarışmaya katılmak istiyorum, daha sonrasında kendi yetiştirdiğim ürünlerle insanlara yemek yapıp satmak için bir işletme açmak istiyorum’’ ifadesini kullandı.

Ayşe, videonun sonunda; “Baskı altında çalışabilirim ne gerekirse yaparım lütfen beni yarışmaya çağırın ''diyerek ne kadar azimli ve istekli olduğunu belirtti.

Yayınlanan video kamuoyunun ve program yapımcılarının da dikkatini çekince, genç kız bir anda kendini Masterchef jürisinin karşısında buldu.

Ayşe, kurmuş olduğu hayalleri tek tek gerçekleştirdi. Önce yarışmaya katıldı sonra bir üst tura çıktı.

Kaynak: Haber Merkezi