Ak Parti'ye geçen Ahmet Ersagun Yücel, son günlerde en çok merak edilen kişiler arasında yer alıyor. 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen Genel Seçimler sonrasında Ahmet Ersagun Yücel, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne milletvekili olarak göreve başlamıştır.

Ersagün Yücel

Ahmet Ersagun Yücel kimdir? 

Ahmet Ersagun Yücel, 18 Temmuz 1972 tarihinde Osmaniye'de doğmuştur. Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Serigrafi bölümünde tamamlamış, ardından New York Üniversitesi'nde reklam ve pazarlama üzerine eğitim almıştır. Yücel, ayrıca California Newport Üniversitesi'nde işletme ve pazarlama alanında yüksek lisans yapmıştır. Evli ve üç çocuk babası olan Yücel, ileri düzeyde İngilizce bilmektedir. 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen Genel Seçimler sonrasında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde İYİ Parti İstanbul Milletvekili olarak göreve başlamıştır. 

Ersagün Yücel (1)

İstifa mesajı yayımladı 

Uşak'ta bugün 2 kişi hayatını kaybetti Uşak'ta bugün 2 kişi hayatını kaybetti

22 Temmuz 2024 tarihinde ise İYİ Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ahmet Ersagun Yücel, partisinden ayrıldığını açıkladı.

Yücel paylaşımında, "Kurucu liderimiz Sayın Meral Akşener hanımefendinin daveti üzerine katıldığım, kurulmasında ve gelişmesinde emeklerimiz olan ve Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili olduğum İYİ Parti'den istifa ettiğimi bildirmek isterim." satırlarına yer verdi. 

Kaynak: Haber Merkezi