Roblox yasaklandı mı? Roblox ne zaman açılacak? Açıklama Geldi Roblox yasaklandı mı? Roblox ne zaman açılacak? Açıklama Geldi

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinin belediye başkan adayları belirlendi. Peki, AK Parti'nin adayı Ahmet Poyraz kimdir? 

1964 yılında Rize'nin Çayeli ilçesinde doğan Ahmet Poyraz, eğitim hayatına İstanbul'da başlamıştır. İlk ve ortaokul eğitimini İstanbul'da tamamlamış, lise eğitimini ise Rize'de almıştır. Yüksek öğrenimini yurtdışında gerçekleştiren Poyraz, dedesinin kurduğu aile şirketlerinde yöneticilik yapmıştır.

Siyasi kariyerine 2003 yılında AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı olarak adım atan Ahmet Poyraz, bu görevi iki dönem boyunca başarıyla yürütmüştür. 2008 yılında Çekmeköy Belediye Başkanlığı için adaylığını koyan Poyraz, 2009 yerel seçimlerinde kurucu Çekmeköy Belediye Başkanı olmuştur.

Ahmet Poyraz, 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde de Çekmeköy Belediye Başkanlığı görevine seçilerek üç dönemdir bu görevi sürdürmektedir. Tecrübesi ve hizmet anlayışıyla Çekmeköy ilçesine önemli katkılar sağlayan Poyraz, evli ve üç çocuk babasıdır.

Çekmeköy ilçesinin tanınmış isimlerinden biri olan Ahmet Poyraz, 2024 yerel seçimlerinde de Çekmeköy Belediye Başkanlığı için aday olarak seçmenin karşısına çıkacaktır.

Kaynak: HABER MERKEZİ