İl başkanı Himmet Yaşar’ın bir zoom toplantısı nedeni ile katılamadığı yardım dağıtma etkinliğine yardımcısı İzzet Demir Başkanlık etti. Demir’in organize ettiği yardım kampanyası kapsamında, Uşak merkez ilçeye bağlı Mesudiye köyüne giden AK Parti Uşak İl Yürütme Kurulu üyeleri, burada eğitim gören 20 ilköğretim öğrencisine okul forması ve kırtasiye yardımı yaparak çocukları sevindirdi.

AK Parti Uşak İl başkanlığından yapılan açıklamada; “Yürütme Kurulu üyelerimiz ile birlikte Mesudiye İlköğretim Okulu öğrencilerimizi ziyaret ederek okulumuzdaki öğrencilerimize okul formalarını hediye ederek hem yeni okul dönemi hem de yeni formalarına kavuşma heyecanına ortak olduk.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hayatının her alanında olduğu gibi eğitim hayatları boyunca da tüm desteğimizle yanlarındayız” denildi.

AK Parti İl Yürütme Kurulu’nun gelecek hafta da yine hayırseverlerin de desteği ile elde edecekleri kırtasiye, okul forması gibi çeşitli hediyeleri, özellikle köy okullarında ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtacakları öğrenildi.

Uşak’ta Gaziler Günü Anma Programı Düzenlendi Uşak’ta Gaziler Günü Anma Programı Düzenlendi

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK