AK Parti Uşak Ulubey 8. Olağan İlçe Kongresi, Ulubey İki Eylül Çok Amaçlı Dün Salonunda gerçekleştirildi.  Kongreye, AK Parti Genel Merkezi Uşak İl Koordinatörleri Vahit Atalan ve Furkan Katmerci, AK Parti Uşak il Başkanı Himmet Yaşar, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul, Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu, ilçe delege ve üyeleri katıldı.

Ak Parti̇ 3

Mevcut Başkan Hüseyin Çanak ve yönetiminin yeniden aday olduğu seçimlere tek liste ile gidildi. Kongrede bir konuşma yapan Başkan Hüseyin Çanak, “Şahsımı tekrardan bu göreve layık gören başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Teşkilat Başkanımıza, İl Koordinatörlerimize, İl Başkanımıza, Sayın Milletvekillerimize ve partimizin tüm yetkili kurullarına şükranlarımı sunuyorum.

Ak Parti̇ Ulubey İlçe Başkanini Deği̇şti̇rmedi̇ (1)

AK Parti ailesi olarak bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Sayın Veli Koçlu’ya, Banaz ve Sivaslı İlçe Başkanlarımıza, İl kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları Başkanlarımıza, İl Yönetimimize, İl Genel ve Belediye Meclis üyelerimize, Önceki dönem İlçe ve Kadın kolları başkanlarımıza, Cumhur İttifakımızın değerli başkanlarına, Kıymetli muhtarlarımıza, Güzide Basınımıza ve tüm dava ve yol arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi

Ak Parti̇ 1-1

AK Parti Uşak İl Başkanlığı da Ulubey ilçesi 8. Olağan Kongresi hakkında yaptığı açıklamada; “İl Koordinatörlerimiz Vahit Atalan ve Furkan Katmerci, il Başkanımız Himmet Yaşar, Milletvekillerimiz İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul ve ilçe teşkilatımızın güçlü katılımları ile Ulubey 8. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik.

Son Dakika: Malatya’da 5.9 büyüklüğünde deprem Son Dakika: Malatya’da 5.9 büyüklüğünde deprem

Genç ve dinamik kadrosu ile ilçemize hizmet edecek olan Hüseyin Çanak başkanımız ve yönetimine başarılar diliyor, kardeşlik şiarıyla her daim beraberliğimizi koruyacağımız önceki dönem yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.

Ak Parti̇ 2

Muhabir: SALİH KILINÇ