Deniz Düğün Salonu’nda yapılan AK Parti Uşak Merkez İlçe 8. Olağan kongresi, geçmiş yılların aksine çok coşkulu ve kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi. Kongreye; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK parti Uşak İl Koordinatörleri Vahit Atalan ve Furkan Katmerci, il Başkanı Himmet Yaşar, Milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul, önceki dönem Belediye ve İl Başkanları, STK temsilcileri, MHP Uşak İl Başkanı Ümit Arslan Ülkü Ocakları Uşak İl başkanı Gürkan Uğrasız, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Merekzilce (3)

Uşak KYK Kız Yurdunda Sahte Polis Paniği Uşak KYK Kız Yurdunda Sahte Polis Paniği

Güven tazeleyen AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Altan Tufan yaptığı teşekkür konuşmasında; "Uşak Ak Parti Merkez İlçe 8. Olağan Kongremiz Hayırlara vesile Olsun. Bakanımız Sayın Nihat Zeybek’ciye Koordinatörlerimiz Sayın Vahit Atalan’a , Sayın Furkan Katmerci’ye, İl Başkanımız Sayın Himmet Yaşar’a Milletvekillerimiz Sayın İsmail Güneş’e Sayın Fahrettin Tuğrul’a Teşekkürlerimi Sunuyorum” ifadesini kullandı.

Merekzilce (1)

AK Parti Uşak İl Yönetimi tarafından yapılan açıklamada; “Genel Başkan Yardımcımız, önceki dönem Ekonomi Bakanımız Sayınn. Nihat Zeybekci’nin teşrifleri ile İl Koordinatörlerimiz Vahit Atalan ve Furkan Katmerci, il Başkanımız Himmet Yaşar, Milletvekillerimiz İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul, önceki dönem Belediye ve İl Başkanlarımız, farklı kademelerde davamıza hizmet etmiş dava arkadaşlarımız, STK mensuplarımız ve Cumhur İttifakı ortağımız MHP İl Başkanı ve Ülkü Ocakların İl Başkanımız ve ilçe teşkilatımızın güçlü katılımları ile Merkez İlçe 8. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik.

Merekzilce (2)

Millete hizmet şiarıyla yola çıkan Merkez İlçe Teşkilatımız Altan Tufan Başkanımızın öncülüğünde gece gündüz demeden Türkiye Yüzyılına yakışır bir Uşak için gayretle yürütecekleri çalışmaları için kolaylıklar diliyor, Önceki dönem yol arkadaşlarımıza önümüzdeki sürece bilgi ve tecrübeleri verecekleri katkıları için şimdiden teşekkür ediyoruz” ifadesi kullanıldı.

Merekzilce (4)

Merekzilce (5)

Muhabir: SALİH KILINÇ