Karahallı İlçesi Kültür Merkezi’nde yapılan AK Parti Karahallı ilçe 8. Olağan Kongresi, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörleri Vahit Atalan ve Furkan Katmerci, İl Başkanı Himmet Yaşar, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul, İlçe Başkanları, İlçe Teşkilatları, Meclis Üyeleri, İlçe Delegeleri, Partililer ve vatandaşların katılımlarıyla gerçekleştirildi.

D U R M U S 1

İlçe Başkanlığı için tek aday gösterilen Durmuş Yavuz konuşmasında; “Karahallı ilçeme 2 dönemdir Uşak İl Genel Meclisi Üyesi olarak elimden geldiğince hizmet etmeye çalıştım. Bundan sonra hem İl Genel Meclisi Üyesi hem Karahallı İlçe Başkanı olarak daha çok hizmet etmeye çalışacağım.

Başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere beni bu göreve layık gören tüm partililerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

D U R M U S 2

 AK Parti Uşak İl Yönetiminden yapılan açıklamada da; “Büyük bir coşku, heyecanla, birlik ve beraberlik içerisinde demokrasi şöleninde gerçekleştirdik.

Kongre sonucu bu kutlu göreve seçilen ilçe başkanımız Durmuş Yavuz ve yönetimini tebrik ediyoruz.

Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı önceki ilçe başkanımız Şerafeddin Afacan başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi.

D U R M U S 3

AK Parti Karahallı İlçe Yönetim Kurulu üyelikleri de şu isimlerden oluştu:

Durmuş Yavuz (İlçe Başkanı)

Uşak KYK Kız Yurdunda Sahte Polis Paniği Uşak KYK Kız Yurdunda Sahte Polis Paniği

Akın Tufan

Ünal Gültekin

Ömer Coğuplugil

Selçuk Berber

Hüseyin Afacan

Buğra Alıcı

Orhan Özcan

Yusuf Özer

Burak Akkuşoğlu

Ayşegül Deniz

Akkpp

Muhabir: SALİH KILINÇ