Banaz ilçesinde bir restoranda düzenlenen toplantıya; Toplantıya AK Parti Banaz İlçe Başkanı Murat Erdoğan, İl Genel Meclisi Üyesi Nuri Meral ve daha önce görev almış il genel meclis üyelerinden Abdülkadir Kılınç, Ali Dinç ile birlikte 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde seçilen muhtarlar katıldı.

Toplantıya katılan AK Parti Uşak milletvekili İsmail Güneş, katılımcıların Ramazan Bayramını kutladı ve yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Uşak camilerinde “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” anlatılıyor Uşak camilerinde “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” anlatılıyor

Gunesgünah (3)

Seçim sonuçlarını takdiri ilahi olarak niteleyen Güneş, "Geçtiğimiz yerel seçimlerde Uşak'ta ve ilçelerimizin çoğunda başarılı olamadık. Vatandaşımızın bu kararının tepki değil uyarı olduğunu biliyoruz. Bizler de bu uyarıyı dikkate alarak daha iyi çalışarak hizmetlerimize devam edeceğiz.

Gunesgünah (2)

“Bu seçimin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Burada teşkilatımız canla başla koşturdu ve elinden geleni yaptı. Türkiye genelinde bir rüzgâr esti ve bu rüzgârdan etkilenmeyen il kalmadı. Buradan bir ders çıkarmak lazım. Kayıp iyi değil ama bunun bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Burada atacağımız adımlar, Türkiye’deki hantal yapıdan kurtulma adına bir fırsattır. İyi adımlar atılırsa bunun bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Bizim için önemli olan Türkiye’nin geleceğidir. Bu seçimi kazanmak adına dert olsaydı, burada birkaç adım atılırdı. Ama mesele seçim kazanmak değil, Türkiye’nin bağımsızlığıdır” dedi.

Muhtarlar köylerdeki sıkıntılar ve yapılması gereken hizmetler hakkında milletvekili Güneş'e bilgi aktardı.

Gunesgünah (4)

Muhabir: SALİH KILINÇ