Uşak’ın çevresindeki güzellikler madencilerin işgali altında Uşak’ın çevresindeki güzellikler madencilerin işgali altında

Uşak CHP Milletvekili Ali Karaoba ve AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, arasındaki TBMM kürsülerine taşınan tartışmalar, artık iftiracılık ve yalancılık iddiaları boyutuna taşındı. Güneş, Karaoba’yı iddiasını ispatlayamazsa müfteri olmakla suçladı. 

TBMM Genel Kurulu’nda konuşan Güneş; “Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; biz milletvekilleri halk tarafından takip edilen, sözlerine önem verilen kişileriz. Dolayısıyla söylediğimiz tüm sözler bizi bağlamakta ve toplum tarafından doğru kabul edilmektedir Uşak CHP Milletvekili Sayın Ali Karaoba Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda ve Basın Odasında Uşak İl Sağlık Müdürlüğünde benim akrabalarımın idareciolduğunu iddia etmiştir. Ben de birinci, ikinci, üçüncü dereceden hiçbir akrabamın Uşak İl Sağlık Müdürlüğünde idareci olmadığını -hatta daha ileri giderek- Uşak İl Sağlık Müdürlüğünde çalışmadığını ifade etmiştim ve iddiasını ispatlamayanın müfteri olduğunu iddia etmiştim. Sözlerimin arkasındayım. Buradan CHP Uşak Milletvekili Sayın Ali Karaoba'ya tekrar seslenmek istiyorum: İddialarınızı ispatlayın, eğer ispatlayamıyorsanız da çıkın, toplumdan özür dileyin diyorum ve Genel Kurulu saygıyla selamlıyorum” dedi.

Muhabir: Salih Kılınç