AK Parti, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine 3 aydan az bir zaman kala seçim çalışmalarını hızlandırırdı. AK partili vekiller ve AK Parti uşak İl Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları, Ulubey ilçesine giderek, ilçe yöneticileri ve üyelerle bir toplantı düzenledi. Toplantıya İl Başkanı Himmet Yaşar katılmadı.

Akpulubey (1)

Toplantıyla ilgili AK Parti Uşak İl Başkanlığından yapılan açıklamada; “Milletvekillerimiz İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul, İl Başkan Yardımcılarımız ile birlikte 31 Mart yerel seçim çalışmalarını ve teşkilat gündemini değerlendirmek adına Ulubey İlçe Teşkilatımızı ziyarette bulundular.

Nazik misafirperverlikleri için Ulubey İlçe Teşkilatımıza teşekkür ediyoruz” denildi.

Akpulubey (4)

Koçlu’dan vekillere teşekkür

Toplantıyla ilgili AK Partili vekillere teşekkür mesajı yayınlayan Ulubey İlçe Belediye Başkanı Veli Koçlu, “Milletvekillerimiz Sayın Fahrettin Tuğrul ve Sayın İsmail Güneş, İl Yönetim Kurulumuz, İlçe Başkanımız Hüseyin Çanak, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ,Köy Temsilcilerimiz ve Teşkilat ana kademede görev alan yol arkadaşlarımızla birlikte seçime yaklaşılan bu günlerde birlik beraberlik dayanışma ve istişare toplantımızı gerçekleştirdik.

Uşak’ta siber suçlardan aranan 1 kişi tutuklandı Uşak’ta siber suçlardan aranan 1 kişi tutuklandı

Toplantımızda çalışmalarımız ve planlarımız hakkında milletvekillerimiz ve parti teşkilatımızla fikir alışverişlerinde bulunduk. Gerçekleştirdiğimiz buluşmamızın partimiz, ilçemiz ve hemşerilerimiz adına hayırlara vesile olmasını temenni eder tüm teşkilatımıza çalışmalarında başarılar dilerim” ifadesini kullandı.

Veli

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK