AK Parti Uşak İl Gençlik Kolları Başkanlığı Yeni Seçmen Birimi de Kayaağıl Termal Tesislerinde Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın katıldığı bir yemek tertip etti.

AK Parti Uşak Teşkilatı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel Yönetimler seçimleri için çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda ilçe başkanlıkları tarafından kaynaşma yemeği adı altında ilçelerde yemekler düzenleniyor.

Geçtiğimiz hafta AK Parti Eşme İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Dayanışma Yemeği ”ne AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul katılmıştı. Daha sonra Sivaslı AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen yemeğe de AK Parti Uşak İl yönetim kurulu üyeleri Hamdi Çağrı Koca ve İzzet Demir gibi isimlerin katıldığı öğrenildi.

Uşak üniversitesi'nden şenlikli açılış Uşak üniversitesi'nden şenlikli açılış

İlk defa oy kullanacak gençler için de yemek düzenlendi

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’da sosyal medya hesabından başka bir yemek etkinliğini paylaştı.

Çakın paylaşımında; “AK Parti Uşak İl Gençlik Kolları Başkanlığı Yeni Seçmen Birimimizin organize ettiği programda ilk defa oy kullanacak genç kardeşlerimizle bir araya geldik.

‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla yarınları inşa edeceğimiz gençlerimize hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK