Bir düğün salonunda yapılan kongrede ilçe başkanlığı ve yönetim kuurlu üyelikleri seçimine tek liste ile gidildi. AK Parti Banaz İlçe Başkanı Murat Erdoğan yeniden seçilerek güven tazeledi.

Muraterdgn

Bir düğün salonunda gerçekleştirilen AK Parti Banaz İlçe Kongresine; Uşak İl Koordinatörleri Vahit Atalan ve Furkan Katmerci, AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul, Banaz Belediye başkanı zafer Arpacı, diğer ilçe belediye ve il başkanları meclis üyeleri İlçe Başkanları, delegeler ve çok sayıda partili katıldı.

Akpbanaz (6)

Murat Erdoğan yeniden AK Parti Banaz İlçe Başkanı seçilirken yönetim kurulu üyeleri de şu isimlerden oluştu: Rıfat Karakaya, Savaş Sayar, Rıdvan Dinç, Birol can, İbrahim Akarsu, Hasbi Yıldız, Gönül Gökpınar, Cafer Bulut, Önder Kıral, Ahmet Güngör, Bayram Gürcan, Sümmeye Saruhan, Yasin Yeter, Ahmet Burgucu

Akpbanaz (7)

Uşak'ta uzmanı anlattı: Güvenilir et nasıl anlaşılır? Uşak'ta uzmanı anlattı: Güvenilir et nasıl anlaşılır?

Kongreyi değerlendiren AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, “Banaz ilçemizin 8. Olağan Kongresini Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörlerimiz Vahit Atalan ve Furkan Katmerci, İl Başkanımız Himmet Yaşar, Milletvekilimiz Fahrettin Tuğrul, Belediye Başkanımız Zafer Arpacı, İlçe Başkanlarımız, İlçe Teşkilatlarımız, Meclis Üyelerimiz, İlçe Delegelerimiz, Partililerimiz ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla büyük bir coşku, heyecanla, birlik ve beraberlik içerisinde demokrasi şöleninde gerçekleştirdik.

Akpbanaz (11)

Kongre sürecimizin ilçemize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Diğer AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul’da; “Birlik ve beraberlik içerisinde çıktığımız bu kutlu yolculukta, daha güçlü yarınlara beraberce yürüyoruz. Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına olan sarsılmaz inancıyla, teşkilatımıza yakışan bir kongre sürecini Banaz’ımızda hep birlikte yaşadık.

İl koordinatörümüz Vahit Atalan ve Furkan Katmerci, İl Başkanımız Himmet Yaşar, Milletvekilimiz İsmail Güneş, İlçe Başkanlarımız, Meclis Üyelerimiz, Delegelerimiz ve kıymetli dava ve yol arkadaşlarımız ile birlikte coşku ve heyecanla Banaz 8. Olağan İlçe Kongremizi gerçekleştirdik.

Kongre sonucu yeniden bu kutlu göreve seçilen mevcut başkanımız Murat Erdoğan ve yönetimini tebrik ediyor, Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum.

Umudun, icraatın Partisi AK Parti” değerlendirmesinden bulundu.

Akpbanaz (12)

AK Parti Uşak İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; “İl Koordinatörlerimiz Vahit Atalan ve Furkan Katmerci, Başkanımız Himmet Yaşar, Milletvekillerimiz İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul ve ilçe teşkilatımızın güçlü katılımları ile Banaz 8. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik” denildi.

Yeniden ilçe başkanlığı görevini yürütecek olan Murat Erdoğan başkanımız ve yönetimini tebrik ediyor, görevlerini devreden dava arkadaşlarımıza yaptıkları hizmetleri için ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Muhabir: SALİH KILINÇ