AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Altan Tufan, AK Parti Uşak Merkez İlçe Teşkilatı olarak 400 asil, 250 yedek delegenin belirlendiğini kaydetti ve Uşak Merkez İlçe kongresi için çalışmalarının son hızla devam ettiğini belirtti. Tufan, merkez ilçe kongresinin ekim ayı içerisinde yapmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.

Yıllar sonra Uşak’ta bir yerel seçim kaybeden AK Parti Uşak Teşkilatı, bir yandan sahada çalışırken diğer yandan kongrelerini de büyük bir hızla yaparak Uşak’ta birinci parti olmanın hesaplarını yapıyor.

Uşak’ın gururu Türkiye 1. Elif’e tebrik Uşak’ın gururu Türkiye 1. Elif’e tebrik

Uşak merkez ilçe, Karahallı ve Banaz ilçe teşkilatları ilçe kongreleri için delege belirleme seçimleri yapıldı. En çok delege belirleyen AK parti Uşak merkez İlçe teşkilatı 400 asil ve 250 yedek delegesini belirledi.

Ak Parti̇ Uşak Teşki̇lati

Delege seçimleri ve teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti uşak Merkez ilçe Başkanı Altan Tufan, “AK Parti, milletiyle bağını koparmadan yoluna devam eden bir partidir. Bizde burada teşkilat olarak her zaman Uşak için çalışmaktayız.

Merkez ilçe teşkilatı olarak ilimizin sorunlarını yakından takip ediyor ve çözüm için gerekli çalışmaları yapıyoruz. 31 Mart seçimlerinde vatandaşımız, bizi tercih etmedi. Vatandaşın tercihine her zaman saygılı olduk ve bu sonuç bizi halktan asla koparmaz. Vatandaşımızla bağımızı kesmedik ve kesmeyeceğiz. AK Parti dönemlerinde ilimize büyük yatırımlar kazandırıldı. Uşak için devam eden büyük projelerin tamamı, AK Partili Belediye Başkanlarımızın ortaya koyduğu çalışmaların yansımasıdır” dedi.

Muhabir: SALİH KILINÇ