AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanlığı görevini 2017 yılından bu yana sürdüren Mehmet Bayar dün akşam bu görevinden istifa etti.

Bayar’ın Uşak İl Genel Meclisi Aday olmak için istifa ettiği, partinin gerekli kurullarında istifa konusunun görüşüldükten sonra kabul edildiği öğrenildi.

AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanlığına ise AK parti uşak eski belediye Meclis üyesi ve 2023 Yılı 14 Mayıs tarihinde yapılan seçimlerde Milletvekili Aday adayı olan Altan Tufan’ın getirildiği açıklandı.

Alta Tufa

İSTİFA EDEN DE YERİNE GELEN DE EŞME İLÇESİNDEN

AK Parti Uşak İl teşkilatlılarında bariz bir şekilde Eşme ilçesinin üstünlüğü var. AK Parti Uşak milletvekili İsmail Güneş, istifa edenMmerkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar ve yerine gelen Altan Tufan Eşme ilçesinden.

Uşak'ta bugün 2 kişi hayatını kaybetti Uşak'ta bugün 2 kişi hayatını kaybetti

AK Parti’nin diğer Milletvekili Fahrettin Tuğrul Afyonkarahisar ilinden, AK parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar ise Banaz ilçesinden

AK Parti Uşak Merkez ilçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; “7 yıldır Merkez İlçe Başkanlığı görevini yapan başkanımız Mehmet Bayar, Ak Parti Genel Merkezimizin istişareleri sonucunda İl Genel Meclisi adayı olması vesilesiyle Merkez İlçe başkanlık bayrağını Altan Tufan başkanımıza devretti.

Şimdiye kadar ki emeklerinden dolayı Mehmet Bayar Başkanımıza teşekkür ediyor, görevi devralan Altan Tufan başkanımıza ve teşkilatımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz” denildi.

BAYAR’DAN TEŞEKKÜR VE DESTEK MESAJI

AK Parti Uşak Merkez ilçe Başkanlığı görevinden istifa eden Mehmet Bayar, yol arkadaşlarına teşekkür etti ve desteklerini istedi.

Bayar açıklamasında;  “2017’den itibaren 7 yıldır büyük bir onurla ve gururla yürütmüş olduğum Ak Parti Uşak Merkez İlçe Başkanlığı görevimi Genel Merkez’imizle yaptığımız istişareler sonucu İl Genel Meclisi adaylığı için bırakmış bulunuyorum.

Bugüne kadar birlikte görev yaptığım tüm Başkanlarıma ve Vekillerime, tüm teşkilatımıza ve özellikle de Merkez İlçe Teşkilatıma sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı iletiyorum…

Uşak halkından ve teşkilatımızdan çıkmış olduğumuz bu yolda desteklerini bekliyor, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

https://www.yesilsivasligazetesi.com/ak-parti-usak-merkez-ilce-baskani-mehmet-bayar-istifa-mi-ediyor

Muhabir: Salih KILINÇ