Akdağ, veda mesajında şu ifadelere yer verdi:

Saygıdeğer Uşak halkımız;

Uşak Çarşamba pazarından 1000 TL’ye neler alınır? Uşak Çarşamba pazarından 1000 TL’ye neler alınır?

03.06.2022 tarihinde Uşak İl Sağlık Müdürü olarak başladığım görevden ayrılma vakti. İlimizde Bakanlığımızın üstlendiği görev sorumluluklarını en iyi noktaya ulaştırmak, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine ulaşmasını kolaylaştırmak, sağlık personeli arkadaşlarımıza çözüm odaklı yaklaşım sağlamak benim en büyük hedefim oldu. İlimizde sağlık hizmet sunumunun arttırılması, tıbbi cihaz donanımlarının arttırılması, sağlık yatırımları ve vatandaşlarımızın il dışına sevklerini en aza indirmek için birçok çalışmaya imza attık.

Tüm bu süreçlerde Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin KOCA başta olmak üzere bakanlığımız yöneticilerimize, Valimiz Sayın Turan ERGÜN’e, Milletvekillerimize, Belediye başkanımıza, Vali Yardımcılarımıza, İlimizin Siyasi Yönetici ve STK temsilcilerine tüm çalışma arkadaşlarıma göstermiş oldukları destekleri için sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim. Bu onurlu görev sırasında siz değerli mesai arkadaşlarımın daima özverili ve samimi çalışmaları sayesinde birlikte önemli ve başarılı çalışmalar yaptığımıza inanıyorum, hakkınızı helal edin.

Meslek hayatıma akademik çalışmalarıma devem etmek için, Uşak İl Sağlık Müdürlüğü görevimden ayrılıyorum. Uşak’a hizmet etmenin onur ve gururuyla sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK